cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tüketici Hakları Başvurum Sonuçlandı😃

(Topic created on: 12-19-2024 03:38 PM)
373 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi Buds3 Pro kulaklığım üretim hatalı gelmişti. Kulaklığı servise gönderdiğimde sıfırı ile değişimi yapıldı. Değişen de problemli geldi. Kasada çıkıklar, ANC'de problemler, boya lekesi, ışık içinde toz vs. Samsung bunların kullanıcıya engel olmadığını söyleyerek 2. Değişim talebimi reddetti. Bunun üzerine tüketici haklarına başvuru sağladım. 1 hafta sonra Samsung çağrı merkezinden arayarak kulaklığınızı değiştirmek istiyoruz dedi. Tabii ki reddettim. Bir önceki gönderimde bundan bahsetmiştim. Bir çok kez samsung ile iletişime geçtim. Aradım bazen yanıt alamadım. Bazen geçiştirildim. En sonunda reddedildim. Bir de servislerde mağdur ettikten sonra arayıp tüketici haklarından dönmemi istediler anlayacağınız. Bu yaptıkları yanlarına kar kalamaz tabii. 

3 ayın ardından karar belgesi çıktı. Tüketici haklarını kazandım😃 Hayırlısıyla yeni kulaklığım tertemiz ve sorunsuz gelecek. Samsung'a da buradan birkaç cümle söyleyelim. Çözüm merkeziniz biraz ismine çeksin. Çözüm sunsun. "Anlıyoruz ama yapacak bir şey yok" diyip durmayın. Anlıyorsanız çözüm sunun. Gördüğünüz gibi sizin yüzünüzden bizim çözüm merkezimiz Tüketici Hakem Heyeti oluyor🙂 Tüm çözümlerimi sağolsun Tüketici Hakem Heyeti veriyor. Diğer kullanıcılara da seslenmek istiyorum. Samsung tarafından mağdur edilenleriniz varsa Tüketici Hakları kullanıcının arkasında. Başvurmanızı tavsiye ederim. Böyle bir markadan çözüm almak çok zor. Neredeyse imkansız. Sadece Buds3 Pro kulaklıklarında genel olarak değişim yapıldı. Bu da servislere bu kulaklıkların sorunlu olduğuyla ve değişim ya da iade yapılmasıyla ilgili bildiri yüzünden oldu. Tabii her kullanıcı şanslı değil. Benim gibi. Bulunduğu ilçenin servisi kötüyse tek çözüm Tüketici hakları oluyor. Samsung çözüm ekibi servislerine laf söyletmemek için hiç bir şekilde kullanıcının arkasında durmuyor. Bundan sonraki cihazlarımda da sorun çıkması halinde (Bela paratoneri gibi çekiyorum malumunuz😄) umarım desteklerini esirgemezler. Teşekkürler (Tüketici Hakem Heyeti ve beni destekleyen members kullanıcıları❤️

image

13 Comments
samsung43
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlısı olsun sizin için sevindim
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim😊🙏
Giyilebilir Cihazlar
Biliyorum Türk telekomdan uzağı algılasın diye Wifi güçlendirici aldım sorunlu çıktı hakem heyeti sayesinde kurtuldum
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun toprak abi.
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sağolasın🙏
SanalYargıç
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Adına sevindim😊 yenisi hayırlı olsun
Topraks9plus
Expert Level 5