Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Merhaba arkadaşlar Galaxy watch ultra aldım yeni, bildirim sorunu yaşıyorum one uı 8 yükledim, bildirimler bazen hiç gelmiyor,bazen geç,bazende normal... View Post
Arkadaşlar sizinde saatiniz one ui8 güncellemesinden sonra ara ara kasma oluyormu bildiğin ekran donuyor hiç bir işlem yapılmıyor belirli bir süreye... View Post
Geçenlerde de bahsettim buds3promu iade için verdim. Mediamarkt önce 2 günlük ürünü iade yerine servise gönderdi. ERKAN adlı bir şahıs/tekniker paşa... View Post
Merhabalar, Galaxy Watch 7 cihazında yanlışlıkla geliştirici seçeneklerini açtım, bunu nasıl geri kapatırım View Post
nerde one ui 8 guncellemesi 4 kasımı gectik 12 kasım hala güncelleme yok View Post
Watch 8 de s wallet yükledim bu uygulama yüklüdeil diyor View Post
Oneui 8 ne zaman gelecek View Post
İnternet satış sitelerinde satılan ürünlerin içeriğinden kim sorumlu.!Satarken bildirilse sorun yok.Urun elime geçtikten sonra hem ürünü satanı hemde... View Post
Arkadaşlar kulaklığı zaten yeni aldım kulaklığı bu zamana kadar sorunsuz kullandım fakat dün akşam kulaklığın ayarlarını sıfırladım. Sonra tekrar... View Post
Şarj 9 olduşu zaman taktın tekrar. Güç tasarruf modu açıktı sürekli. Sağlıj özellikleri kısıtlı değil. View Post
| User | Count |
|---|---|
| 8 | |
| 3 | |
| 3 | |
| 2 | |
| 2 |