cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

akıllı bileklik

(Topic created on: 04-10-2025 11:06 PM)
24 Views
saymet
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy watch 7 almalı mıyım? gerçekten de samsung ekosistemi para harcanması gereken bir şey mi? mesela ben üniversite öğrencisiyim, watch 7 almam bana ne gibi kolaylık sağlayabilir? kullananlar yorumlarsa sevinirim

11 Comments
TitanCameraMan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
8'i bekle
(Bende var, inanılmaz bir saat değil, ama güzel 8 i beklemekten fayda var)
saymet
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
ben de 8i beklemeyi düşünüyorum ama saati neden aldınız mesela, size sunduğu şey neydi
TitanCameraMan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Watch 4 C kulanıyordum saaten çok memnundum ama çok donuyordu.

Watch 7'de beni etkileyen ilk şey akıcı olmamalıydı, apex ölçümü, uyku apnesi v.s yeni özelikler hoşuma gitmişti, aslında Watch 5 veya 6 işe devasal bir **bleep** yok İşlemci dışında, işlemci farkı çok fazla %300

5000 küsürdü diğer saatler
8000'di watch 7 3 bin tl benim için çok önemli bir miktar değildi verdim.

Ayrıca 44mm ekranı Watch 6 C ile aynı büyüklükte ve daha iyi bir ekrana sahip, sensörler geliştirilmiş olasa da eski saatlerle aynı veya çok benzer sonuçları aldım yani çok önemli bir durum değil.

Sağlığınızı takip etmek, acil durumda otomatik konumuzu ayarladıpınız insanlara gönderip uyarı yapması, uykunuzun detaylı ölçümü, oksijen değerinizi cil sıcaklığınıza kadar v.b özeliğe sahip, çoğu da diğer saatlerde var, oldukça beğendiğim bir saat, bütçeniz varsa alabilirsiniz ama 8'i beklemekte fayda var, yoksa Watch 5 serisi veya Watch 6 serisi alırsanız pek bir şey kaybetmezsiniz
0 Likes
Burakylcn
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 almayı düşünüyorum tavsiye edermissiniz yoksa başka Bi saat tavsiyesi varmi
TitanCameraMan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Çok güzel bir saat, batarya konusunda pek bir beklentiniz olmasın onun dışında gayet iyi bir saat
Burakylcn
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Batarya sıkıntı olmaz bana
0 Likes
mehmet_acrr
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 kesinlikle bir akıllı saat sınıfında bulunacak 1 cihaz değil bir bileklik olmak için de çok pahalı alıp almamak konusunda da şunu rahatlıkla söyleyebilirim ne kadar güçlü olursa olsun ne kadar yetenekli olursa olsun sadece çalıştığında işe yarar gelelim watch 7 ye bütün ayarlarını en optimize pil kullanacak şekilde bile kullansan sadece ve sadece 20 ila 30 saat kadar çalışıyor bu da her gün şarz etmen gerektiği anlamına geliyor buna ek olarak cihazda detaylı uyku takibi yapabilme yeteneği var ancak düzenli şekilde akşam işten eve geldiğinde şarja takmam gerekiyor çünkü uykumu takip edebilmesi için bileğimde takılı olmalı son olarak can sıkıcı olan bir diğer deneyimim ise Eve döndüğünde %50 şarzın var diyelim ve şarj etmeyi unuttun o zaman gece uykunu takip edecek kadar şarzı oluyor ancak uyandığında bitmiş oluyor veya saat 10 civarlarında kullanım dışı kalıyor sadece basit bir saat gösteriyor
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Sizi bilmem ama bana rahat 48 saat gidiyor batarya. Aod kapalı konum açık gecede kolumda takılı.
0 Likes
mehmet_acrr
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
O kadar etki eder mi bilmiyorum sıfır aldım 2 hafta oldu kullanmaya başlayalı aod kapalı deneyeceğim birde
0 Likes