cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Akıllı saat ve akıllı bilekliği aynı anda kullanmak

(Topic created on: 03-07-2025 09:26 AM)
118 Views
AhmetSarıca
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Sol kolda watch7 sağ kol bilek içinde Fit3 kullanmayı düşünüyorum fit3 için özel bir kordon aldım ekranı görünmediği sürece bir akıllı cihaz olduğu anlaşılmıyor. Sorum şu bir kolda akıllı saat bir kolda akıllı bileklik takmak absürt bir izlenim verir mi? Şahsen işlevsellik açısından daha rahat olacağını düşünüyorum.

6 Comments
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
İlginç 😮😮😮
0 Likes
ienes
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ne için 2 cihaz kullanma gereği duydunuz ki
0 Likes
AhmetSarıca
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Çünkü her iki cihazında ayrı ayrı özellikleri var örneğin bileklikten arama ve harita takibi yapamıyoruz ancak bunlar benim çok kullandığım şeyler öte yandan saatlerin şarjı çok az gidiyor, uyku takibi için şarjı yetmediği gibi boyutundan dolayı da epey rahatsız ediyor dolayısıyla geceleri saati şarja takıp bilekliği tek olarak kullanırken saat ve bileklik ikilisini gündüz kullanmayı düşünüyorum ayrıca bildirimler konusunda da iki cihaz kullanmanın avantajı da şu olacak bildirimleri sadece bileklikten alarak (bileklik sağ kol bilek içinde) başkalarının okumasını engellemiş olacağım
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
bence garip durur ama kullanacak olan kisi sizsiniz baskasinin ne dusundugu kimin umrunda
0 Likes
Doğukan
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Görsellere eklediğim gibi aynı anda 2 cihaza bağlantı sağlamanıza izin vermiyor galaxy wearable birine bağlanınca diğerinden otomatik kesiyor bağlantıyı.20250307_103302_1000085022_1741332803.jpg20250307_103224_1000085021_1741332820.jpg
0 Likes
Doğukan
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ben uykuda ve sporda genel olarak bilekliği kullanıyorum. Dışarı yemeğe veya etkinliğe gidiyorsam saat tercih ediyorum.
0 Likes