cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yeni akıllı saatim elime ulaştı:)

(Topic created on: 09-01-2024 01:54 AM)
127 Views
hazarddwoy
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy watch 6 43mm aldım. Beğendim. En ilginç özelliği aslında saat telefona bağlı değilken saatten arama yapabilme özelliği oldu. Bluetooth ile bağlantıyı kesiyorum. Telefondan mobil veriyi saatten de wifi ile bağlanıyorum internete ve arama yapılıyor. Hala bunu nasıl yapıldığını anlayamadım açıkçası. Yani hem telefonun hem saatin internete bağlı olması gerektigini biliyorum ama bu iki cihaz birbiri ile nasıl iletişim kuruyor da arıyor. Çok ilginç. Saat şahane ya.

13 Comments
hazarddwoy
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bu da fotoğrafı saatin 20240901_000038_1000031782_1725138039.jpg
Halil_97
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Saat özellik olarak güzel ama estetik olarak samsungun en iyi saatinin watch 5 pro olduğunu düşünüyorum. Watch 5 serisinden sonrada pro cihaz gelmedi zaten.
0 Likes
hazarddwoy
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Watch 5 pro ile estetik olarak farkı kordon. Kordon olarak da ben bunu daha çok sevdim dikişli olması itibariyle.
0 Likes
Halil_97
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Deri kordon hoş duruyor evet ams zamanla yipraniyor o bakimdan 5 pronun kordonu daha iyi bence
0 Likes
hazarddwoy
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Deri görünümlü silikon hocam bu. Diğeri de zaten silikon. Aynılar.
Halil_97
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Anladım o zaman işlevsel bir şekilde kullanilabilir.
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı Olsun Sonunda Karar Verdiniz Demek 😊👍
0 Likes
hazarddwoy
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler. Evet karar verebildim sonunda. Teknolojiye düşkün olduğum için akıllı saat almak istedim. Almasaydım aklımda kalırdı. Beğendim de. Watch 7 yi de alabilirdim ama 6 nın klasik versiyonu çok güzel. Watch 7 de klasik olsa onu alırdım. Bakalım ilerideki çıkan modellere göre de yükseltme yaparım artık. Teşekkürler tekrardan☺️
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Anladım akıllı saatler güzeldir yakında alışırsınız hayırlı Olsun tekrardan 😊👍
0 Likes