Original topic:

Watch6 classic alınır mi?

(Topic created on: 02-17-2025 06:58 PM)
46 Views
hkncn
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Akıllı saat almak istiyorum. Görünüş olarak gerçek saatlere yakın saatleri seviyorum. Metal kordon alıp gerçekçi temalarla kullanmak istiyorum Watch 6 classic alınır mi yoksa başka modeller mi tercih etmeliyim. Özellik olarak çok bir bilgim yok.

16 Comments
erowonderland
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Kalite
wirbusiness
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Kusura bakma kardeşim bileklik😂
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Kardeşim aldığın mal en iyisi diye birşey yok gerçekler bu. Samsung watch lar android tarafında en iyi akıllı saat. Huawei denen saatlar akıllı bileklik ne play store var ne whatsapp bildiğim kadarıyla google vs de yok. Samsungta herşey ayrı uygulama olarak ve play store vs var. Gerçek akıllı saat dediğinde budur zaten içine uygulama yükleyebildiğin telefon gibi olan saatler. Bu sebepten de pili 2 3 gün gidiyor.
Alpointernet
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Yaklaşık 6 aydır w6c 43mm kullanıyorum. Benim şahsen saatten hiç bir şikayetim yok, bana göre kusursuz (kusurlu yönleri var ama benim için çok önemli değil) bir ürün. Bence alınır. Aklında soru falan varsa sorabilirsin.
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Öneririm reis. 1.5 senedir kullanıyorum hiçbir eksisini görmedim. Pili beni 2 gün götürüyor yatarken kolumdan çıkarıyorum. Görünüşü güzel. Tek eksisi orijinal kordonu derisi kalkıyor onuds gene orijinal d buckle aldım gönderimdeki resimlerde var kahverengi.
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Eğer telefon gibi tüm özellikleri olsun diyorsan samsung hayır biraz daha uzun şarjı gitsin ama özellik olarak daha az olsun dersen huawei, ben çok özellik kullanmam sadece adım nabız vs kontrol etsin şık görünsün temel özellikler olsun amoled ekranı olsun ama çok da para harcamayayım diyorsan fotoğraftaki saat fazlasıyla işini görür 1739807462554.jpg
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Pil ömrü sıkıntı olmaz derseniz alınır ama benim için pil ömrü öncelikli diyorsanız Samsung watch serisinden uzak durun.
0 Likes