cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kulaklık önerisi

(Topic created on: 02-17-2025 07:53 PM)
128 Views
mustafaeyupb20
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba,

Yeni bir kulaklık alacağım. Ancak bir kulağım küçük olduğu için silikon uçlu bir model arayışındayım. Çünkü diğer türlü kulaklıklar kulağımdan düşebiliyor.
Aynı zamanda gürültü engelleme özelliği de benim için önemli. Özellikle kalabalık ortamlarda müzik dinlerken veya telefon görüşmesi yaparken dış seslerden izole olmak istiyorum.
Uygulama bağlantısı özelliği de olursa çok sevinirim. Bu sayede kulaklığın ayarlarını kolayca kontrol edebilir ve kişiselleştirebilirim.
Tabii ki tüm bu özelliklerin yanı sıra bütçemi de göz önünde bulundurmam gerekiyor. Bu nedenle uygun fiyatlı bir model arıyorum.
Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

7 Comments
ForGalaxyUser
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Buds fe uygun fiyatlı
Buds 2 pro 4k
Buds 3 pro 6 7k
Daisy26
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ben daha yeni buds2 aldım gayet memnunum saydığın özelliklerin hepsi var ben 3800 e aldım 😊
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Vay be 1 yıl önce 1500 e almıştım buds 2 yi ne olmuş böyle fiyatları.
Daisy26
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Evet baya artmış ama hala alınabilecek en iyi kulaklıklardan bence buds3 pro ve buds2 pro da çok fazla şikayet gördüm ben en azı buds2 deydi bende o yüzden eski çıkan bir kulaklık olsa da almak istedim iyiki de almışım
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun. Bende yedek olarak almıştım fazla kullanmadım açıkçası ama gayet güzel bir kulaklık.
wirbusiness
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Buds3 Pro, ANC kusursuz neredeyse, adaptif özelliği ile konuşmaya başladığında 1 sn sonra hemen kapatıyor, tabi bütçe meselesi ben gayet memnunum🙏
0 Likes
wirbusiness
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Adaptifin beğenmediğim tek yani ufacık bir sesle mirildanir gibi konuşsan bile aninda algılayıp ortam sesine çekiyor, aslında bu görevini iyi yapıyor demek ama buda böyle bir nuans olsun
0 Likes