cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 7 Telefon ile şarj olmuyor.

(Topic created on: 10-01-2024 09:14 PM)
274 Views
freedon
Beginner Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

S23u ile watch 7 saatimi şarj edemiyorum. Büyük hevesle aldığım saatimi gece sarj etmeyi unutup sabah işe gittiğimde telefon ile şarj edeyim dedim ama hüsran. Watch 6 telefon ile şarj olurken 7 olmuyor. Samsung ile görüştüğümde evet 7 serisi telefon ile şarj olmuyor dedi. Açıkçası kaç aydır kullandığım saati aldığıma bugun pişman oldum.

7 Comments
newsenes1
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Senin telefon bozuk ondan şarj olmuyordur servise gönder
0 Likes
freedon
Beginner Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Telefonda sorun yok w6 s10 her şeyi şarj ediyor şarj alıyor. Samsung kabul ediyor evet şarj edemezsiniz telefon ile w7 diyor.
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Birşey merak ettim , çok zorda olmadığın sürece saatini neden telefondan şarj etme ihtiyacı duyuyorsun.
freedon
Beginner Level 4
Giyilebilir Cihazlar
1 aydan fazla süredir kullanıyorum ilk defa dün akşam takmayı unutmuşum şarja işe yerinde **bleep** ettim şarjın çok azaldığını ve telefonumla akşama kadar idare edecek kadar şarj edeyim dedim sonuç hüsran. Bende pek sevmem bu tip şeyleri ondan aldığımdan beri denemiştim hiç ama bugün ihtiyaç duydum ve yaptım olmadı.
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Hayır saatin içindeki bobinin kesitiyle alakalı. Bobin kalın ve yüksek akım çekiyor. Belki ilerde bir yazılım ile dönüştürebilir.
MutMut
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yanlış biliyor olabilirim ama watch7 ile gelen bir sensörden dolayı telefonla sarj olmuyordu diye hatırlıyorum
MutMut
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Telefonun büyük ihtimalle bozuk değil önce sarj oluyo gösteriyor sonra sarjı kesiyordur saat başka cihazda denerseniz büyük ihtimalle sarj eder aynı sorunu bende yaşadım çünkü