cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 güncelleme geldi

(Topic created on: 11-28-2024 01:09 PM)
27 Views
yavuza50
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Sonunda geldi bakalım neler değişmiş

17 Comments
yavuza50
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Saat arayüzünde akıcılık arttırılmış daha net ve kaygan geçişler var bazı ikonlar modern hale getirilmiş ancak rahatsız etmeyin özelliği hala çalışmıyor anlaşılan
bbezcioglu
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Başka biri de gördün mü bu konu hakkında şikayetçi olan yoksa sadece ikimiz miyiz?
0 Likes
yavuza50
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bilmiyorum saatler hakkında çok yorum olmuyor forumda zaten anlayan çok insan da yok açıkcası sorun olsa bile çoğu kişi farkında değildir
Mesela türkiyedeki saatlerde vo2 max ölçümü yapılıyor ancak sadece saatteb vo2 max durumunu görebiliyorsunuz telefondan vo2 max değeri görünmüyor çok araştırdım sordum kimsenin bildiği yok
0 Likes
bbezcioglu
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Telefondaki Health'e o özelliği getirmemişlerdir daha ondandır sonraları düzelir de şu rahatsız etmeyin hatası canımı çok sıkıyor umarım farkındadırlardır
0 Likes
yavuza50
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hayır telefonda samsung healt de var zaten almanyada çoğu avrupa ülkesinde amerikada var hatta görselini de ekliyeyim ancak türkiyede bu özellik yok sadece saatte değeri görebiyorsunuz telefondan istatistik sunmuyor saçma sapan bir durumScreenshot_20241128-130831_Google_39642_1732788512.png
0 Likes
bbezcioglu
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Telefonunun markası nedir bu arada? Rahatsız etmeyin sorunu için soruyorum belki one ui 6 olan cihazlarda sorunsuzdur bizimkilerde uyumsuluk falan oluyordur diye düşündüm bi an (benim one ui 5.1)
0 Likes
yavuza50
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Samsung a50 one ui 3.1
bbezcioglu
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
One ui 6 olan birisi de denerse anca öyle anlariz genel bir problem mi değil mi
0 Likes