cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 classic

(Topic created on: yesterday)
66 Views
Daisy26
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Saati almayı düşünüyorum da telefonda Bluetooth ta sürekli bağlı mı olması gerekiyor bu şekilde telefonun şarjı çabuk biter mi telefon s24+ bir de kullananlar memnun mu eksi ve artılarını yazabilirse çok iyi olur diyelim ki telefonda Bluetooth kapattım yine de arama yapıp mesajları alır mı yoksa bunlar için hep Bluetooth açık mı olmalı ve müzik açmak için de aynı şekilde 

9 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Bluetooth bağlantısı gerekli. Ama fazla güç tuketmiyor.
Daisy26
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Tamamdır teşekkür ederim 🙏
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bluetooth teknolojisi çok ileri seviyede korkmayın şarja etkisi yok.
Daisy26
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürlerr 🙏😊
0 Likes
-S23-FE-
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Samsung Watch 6 Classic, Bluetooth açıkken arama ve mesaj alınabiliyor, Bluetooth kapalıysa bu özellikler çalışmaz. Şarj konusunda, Bluetooth sürekli açık olursa biraz daha çabuk tükenir, ancak kullanımına bağlı olarak değişir. Genel olarak kullanıcılar tasarımını ve sağlık özelliklerini beğeniyor, ancak pil ömrü bazıları için yetersiz kalabiliyor. Beni iki gün götürüyor, güzel saat.😊
Daisy26
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Pil ömrü bence de pek yeterli degil ama ben yogun kullanacagımı düşünmedigimden 2 günü çıkartırım diye düşünüyorum 1.5 da olur 😅 özellikleri hoşuma gitti samsung ekosistem olsun istediğim için de samsung saatlere yöneldim almayı düşünüyorum 1 2 aya bakalım 😊 teşekkürler yorumun için 🙏
-S23-FE-
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Her türlü iki günü çıkarır, 😊 rica ederim. 🙏 Watch 7 modeline de göz atabilirsin.
Daisy26
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 yi düşünüyodum ilk önce ama sanırım onda telefon ile wireless Power share yokmuş ben telefonumla şarj edebilmek de istiyorum çünkü arkasındaki sensörler yüzünden sanırım o yüzden 6 classic e yöneldim
0 Likes
-S23-FE-
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 Classic uygun bir seçim o zaman.😊