Original topic:

Samsung Wallet ne zaman Türkiyeye gelecek?

(Topic created on: 04-24-2025 12:18 AM)
742 Views
Mithril
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Watch 6 classic cihazimda NFC ozelligini kullanmak istiyorum fakat Samsung Wallet yıllardır Türkiyrde yok. Yasal olarak gelmemesi için bir sebeo yok diye biliyorum lütfen getirin artık.

23 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yasal olarak sebebi var. BDDK sunucuların burada tutulmasını istiyor o yüzden yıllardır yok. Gerekli şartların karşılanıp lisans başvurusu yapıp onaylanması gerekiyor. O sunucuları buraya getirmek de kolay değil teknik açıdan birçok zorluğu var. Bence yasada da bir düzenleme yapılmalı. Cüzdanların kesinlikle gelmesi gerekiyor. Saatle NFC ödeme yapmak için İş Bankası ve Akbank kullanabilirsiniz.
Mithril
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Desene hükümet degisene kadar bize saatte nfc kullanma lüksü yok
enineboyuna06
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Maalesef hocam. Ben de bu NFC ödeme cüzdanlarının gelmesini isterim. Dediğim gibi İş Bankası veya Akbank ile saatle ödeme yapabilirsiniz. Aslında daha fazla banka destekleyebilir birçok bankanın telefondan NFC ile ödeme desteği var(En azından Android tarafında)
Mithril
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Maalesef ziraat ve teb kullanıyorum. En azindan kentkart watch surumu cikarsa fena olmazdi 😂
enineboyuna06
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Apk olarak Antalyakart kurmuştum fena çalışmıyordu. Belki Kentkart uygulamasında da çalışır aynı altyapıda olduğu için siz de uygulamayı o şekilde kurmayı deneyebilirsiniz. Ama biraz uğraştırıyor meret.
Mithril
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Hocam saattede mi apk kuruluyor 😮 Biraz detay verebilir misiniz veya hangi rehberi kullandiysaniz link birakabilir misiniz? Saati yeni aldım çok bilgim yok.
enineboyuna06
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
https://youtu.be/gEanzP5Ytnw

Bu videoda anlatıyor.
Mithril
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Tesekkurler hocam iyi geceler🙏
enineboyuna06
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar