Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Buds 3 almayı düşünüyorum ama biri kötü diyor biri iyi arada kaldım sizce almalı mıyım yoksa biraz daha zorlayıp buds 3 pro mu almalıyım View Post
Sizde buds 2 pro mu almalıyım yoksa buds 3 mü ? Mirofon onemli degil ses kalitesi hangisinin daha iyi genellikle pop dinliyorum . Baska markalara... View Post
Watch 4 40 mm ile s24 fe 256 gb kullanıyorum galaxy buds 3 pro almayı düşünüyorum öneririmisiniz View Post
Bu yazıyı okuyan herkese merhaba benim watch 3 clasic reboot yazılan ekranda kalıyo yeniden başlatıp yine aynı ekrana giriyor nasıl çözebilirim. View Post
Merhaba buds 3 pro kulaklık kullanıyorum ve yeni bit cihaz yani 2 ay oldu olmadı sanırım neyse son günlerde tuhaflaşmaya başladı sesli komutlarda sol... View Post
Buds 3 de yukarı doğru kaydırmamda ses artma özelliğini açtım ve memnunum. Ancak sunu **bleep** ettimki, sıralama düzgün gitmiyor. Yani... View Post
Selamlar yeni saat almayı düşünüyorum ve aktif olarak kullancam sporsal olarak elimdeki işimi görmüyor bu watch ultra nasıldır bir sonraki seriyi... View Post
Watch 7 yi alalı 4 ay oluyor. Ancak son zamanlar pili hızlı bitiyor. Wifi kapalı AOD kapalı ve diğer pil yoran şeyler kapalı ancak sadece şarjdan... View Post
bugün yeni aldim daha once buds fe kullanmis birisi olarak sanki biraz daha agir ve kulak ici algilama dokunma olarak iyi hali gibi. liberty 4 pro... View Post
buds 3 pro alacağım fakat yorumları okuduğumda cok tereddüt ettim alıp almamak arasında. Sizce almalı mıyım dedikleri kadar sorunlu mudur? View Post
Subject | Likes |
---|---|
18 | |
17 | |
14 | |
12 | |
11 |
User | Likes Count |
---|---|
241 | |
79 | |
55 | |