cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ucuz ama Orijinali aratmayan Watch Ultra kordon siparişim geldi.

(Topic created on: a week ago)
15 Views
ERROR__
Expert Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar
Ben beğendim. Fiyatına göre çok iyi. 

image

image

Orijinalini bulamadım ama turuncu kordon su sporları için çok güzel gözüküyor. Samsung'un resmi youtube sayfasındaki tanıtımı.

image

Ayrıca bu videodaki şarkı sözlerini çok seviyorum. I will follow you şarkısı. 

- I will follow you
- Follow you wherever you may go
- There isn't an ocean too deep, a mountain so high it can keep , keep me awaaaaay
- Away from my loooooove
- And where you go, I'll follow

Watch Ultra'daki yanda turuncu hızlı başlatma tuşuna bastığımda yüzmeye başlamadan önce " I will follow you " diyerek yüzmeye başladığımı biliyor muydunuz ? ( artık biliyorsunuz😅🤭) 

Samsung'un bu tanıtım videosundaki şarkı aslında Peggy March'ın 1963'te çıkardığı " I will follow him " şarkısının bir uyarlamasıdır. Kimin fikriyse dahice bir fikir. 
Genel kültür olması açısından paylaşmak istedim. 
Peggy March'ın Watch Ultra'ya uyarlanan şarkısı 

image

18 Comments
ERROR__
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bu resimlerde kordon su altında degil, su altındaki fotoğraflar böyle. Su altında soluk biraz. ecPQEkloYZ.jpgRXfOpYWwW6.jpg
NaimGalaxy_
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Biliyorum samsungun reklamında deniz suyuna dalıyor ya ondan bahsetmiştim aslında ilk foto ile soyun altında ki arasında çok bir **bleep** yok ama yakışıyor truncu renk suya sihah kordon biraz farklı duruyor kendi saatimden biliyorum beyazı bilmiyorum hiç deenmedimde görmedimde
ERROR__
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Evet sarı turuncu renkler su altında güzel duruyor. Ilkte kutudan çikan siyah kordonla yüzüyordum ama demek ki her spora göre bir renk var. 😂🙏 beyaz da fena durmaz.
NaimGalaxy_
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet gündelik olarak siyak çok iyi mükemel sporda ise turuncu ön planda
ERROR__
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Watch ultra 2 çıktığında başka kordon tipleri ve renkler de çıkar. Onlardan almayı düşünüyorum
NaimGalaxy_
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Büyük ihtimake yeşil renk çıkar ve gri diye düşünüyom başka renklerde olabilir
ERROR__
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Ben de kırmızı sarı çıkar diye düşünmüştüm, bi de apple watch ultra'daki alpine kordon gibi. Yesil de guzel olur ama benim orijinal kordon koyu gri oldugu icin gri çıksa almam buyuk ihtimal.
NaimGalaxy_
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Turuncu çıltı diye kırmıxı çıkartırlar mı bence kırmızı değilde sarı olabilir ama kırmızıda çıkar mı çıkar bu samasung ne yaptığı beli olmaz
OnurBacc
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
❤❤❤❤❤
0 Likes