cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung watch 4

(Topic created on: 03-08-2022 08:54 PM)
213 Views
hadiddemir
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Herkese merhaba samsung watch 4 almayı düşünüyorum bu saatte WhatsApp uygulaması yüklene biliniyor  mu?

Ayrıca WhatsApp’ta saate gelen foto ve videoları saatte açılıyor mu cevaplar olumluysa ekran görüntülerini atabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Cygnus-X1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba . Watch 4 kullanıyorum . Saate WhatsApp yüklenmiyor fakat saatten tıpkı wpdeymis gibi mesajlara yanıt vs verebiliyorsunuz. Videoyi denemedim fakat wpden gelen fotolar saatte görünüyor .

View solution in context

Solution
TansuYaman
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

telefonda olan werable marketinden indirebildiğin uygulamaları sadece saate yükleyebilirsin.  mesaja yanıt evet bildirim sekronize olduğu için verebilirsin.  mesaj içeriğinde resimleri görebilirsin depolama olarak saati kullanmayacaktır yine telefon hafızasında kalır.

View solution in context

2 Comments
Solution
Cygnus-X1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba . Watch 4 kullanıyorum . Saate WhatsApp yüklenmiyor fakat saatten tıpkı wpdeymis gibi mesajlara yanıt vs verebiliyorsunuz. Videoyi denemedim fakat wpden gelen fotolar saatte görünüyor .
Solution
TansuYaman
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

telefonda olan werable marketinden indirebildiğin uygulamaları sadece saate yükleyebilirsin.  mesaja yanıt evet bildirim sekronize olduğu için verebilirsin.  mesaj içeriğinde resimleri görebilirsin depolama olarak saati kullanmayacaktır yine telefon hafızasında kalır.