cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung watch 4 cihazlar tansiyon ölçmüyor

(Topic created on: 06-21-2023 08:41 PM)
162 Views
Mahirchayan
Beginner Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsung watch 4 hatta watch 5 cihazların tamamı tansiyon ölçmüyor. Konu ile ilgili samsung müşteri hizmetlerine dönüş yaptım 3 defa. Hiçbir geri dönüş olmadı. 

Cihazlar kalibre edilirken 3 defa tansiyon aleti ile değer girişi yapılıyor. Eğer tansiyonunuz bu sırada normal ise, bundan sonra saatte yapacağınız tüm ölçümler normal çıkacaktır. Örneğin 3 defa 12/8 girdiniz.. 1 aylık ölçümleriniz tansiyonunuz ne olursa olsun 12/8 olarak ölçülecek..

Olurda kalibrasyon sırasında tansiyonunuz 16/10 çıktı. O ay her ölçümde saatiniz 16/10 a yakın herhangi bir değer gösterecek. 16/10-16/9-15/10 gibi

Çinden 200 tlye alınan saatler bile matematiksel olarak bir değer gösterirken samsung un sizden 3 defa tansiyon ölçümü isteyip, ay boyunca bu değerleri size hatırlatmasına tansiyon ölçümü demesi, bu cihazların hatalı üretim veya hatalı yazılım olduğunu gösterir ve cihazların piyasadan derhal çekilmesini gerektirir.

Bu durumu yıllarca nasıl farketmedikleri ayrı bir komedi.. 

6 Comments
hknyrmbs
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Evet bu durumu ben de **bleep** ettim.
Mahirchayan
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Birkaç cihazda denedim. Sadece bende olmadığından eminim. Sizde de aynı durum varsa samsung bu kadar zamanda bu duruma nasıl çözüm bulamaz..
Aykut
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bende her seferinde farklı sonuç veriyor. Ayrıca tansiyon değişkendir zaten. Sürekli aynı da çıkabilir farklı da
0 Likes
Mahirchayan
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Tansiyon değişkendir doğru. 30 senelik tansiyon hastasıyım.. Burada önemli olan cihazın aslında herhangi bir ölçüm yapmaması. Tansiyonum 12/8 iken kalibrasyon yaparsam tansiyonum 19 a çıktığında da 12/8 vermeye devam etmesi buradaki sorun. Ufak değişikliklerden bahsetmiyorum. 12/7-13-8 gibi değil baya ilk verdiğiniz veriyi size makyajlayıp vermeye devam ediyor. Bu da yazılımsal bir aldatmaca. Eğer tansiyon hastası değilseniz kalibre ettiğiniz değere göre fazla bir değişiklik yaşamazsınız ve saatte bir sorun oldugunu anlayamazsınız.
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet o konuda haklı olabilirsiniz. Eğer kandırmaca içe bu özelliği niye koydular ki o zaman.
0 Likes
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Mahirchayan,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes