cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Watch 4 // Samsung Camera Controller app

(Topic created on: 11-27-2022 09:14 PM)
384 Views
xdroida20s
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba,

Samsung watch 4 kullanıcısı olarak ,
- Samsung camera controller kullanabilmek için acaba yeni bir telefon mu almam gerekiyor ?
- Satın aldığımız her bir cihazı tam özellikleriyle ne zaman kullanabileceğiz ?
- Bu camera controller özelliğinin cihaza yada bölgeye göre farklılık göstermesi , çok kâr getiren bir pazarlama stratejimidir ?
- Her bir yayınlanan guncellemenin yada yeni çıkarılan bir modelin , mevcut olan sürümün yada var olan eslestirilecek cihazın işlevselliğini kaybettirdigini yaptığınız testlerde görebiliyormusunuz ?

Bir kez daha pişmanlık yaşattığın için teşekkürler Samsung

8 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Samsung camera uygulaması var mi saatinizde nasil bir hata veriyor
xdroida20s
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Uygulama yüklenmiyor maalesef saate.Telefon modeli uyumsuz.Galaxy S20, S20 +, S20 Ultra, S10, S10+, S10e, S10 5G, Note 10, Note 10+, Note 10 5G, Note 10+ 5G, Fold ve Fold 5G modelleri ile kullanmak mümkün. 
Kısacası bu modeller elinizde yoksa ya saat almayacağız yada saat ile birlikte bu telefon modellerinden birini birlikte alacağız.
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Uygulama yüklemeyi nereden yapıyorsunuz ögrenebilir miyim yöntemleri var da çalışır mı bilmiyorum
0 Likes
xdroida20s
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy store
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Uygulama mağazası dışında camera controller uygulamasını yükleyebiliyorsunuz easy fire tools veya bugjaeger ile çalışır mi bilmiyorum.
0 Likes
xdroida20s
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim yardımınız için.
ErdemS21FE
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Hocam saat watch 4 yani wear os işletim sistemli siz nasıl galaxy storedan yükleyebiliryorsunuz? Birde play storedan google camera var onu yükleyerek deneyebilirsiniz
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba xdroida20s,

Kamera kontrol özelliği, sadece Samsung’un belirli modellerini desteklemektedir. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes