cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Servisi ve Samsung Mühendislerinin Bilgisizliği

(Topic created on: 09-15-2023 05:32 PM)
2279 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba. Daha öncesinde Melisa Hanım beni arayıp sorunumu Samsung Mühendislerine ileteceğini, kanıt için fotoğraf ve videolarını e posta ile göndermemi istedi. Ben gerekli açıklamayı yapıp gönderdim. Mühendislerden gelen cevap ise "sağ kulaklık merkez görevi görüyor o yüzden sağ kulaklığın 2 saat daha erken bitmesi, sol ile sağ kulaklık arasındaki %30 fârk normal" dendi. Daha önce serviste bu cihazım 2 kere değişti. Toplamda 3 tane Buds2 cihazı kullandım. Önceki 2 cihaz neden %1 fârk ile neredeyse aynı anda biterken bu cihazın sağ kulaklığı 2 saat daha erken kapanıyor ve sağ bittikten sonra sol kulaklıkta %30 kalıyor. Bu normal ise para iadesi istiyorum. Normal değil biliyorum ama eğer değişim yapılmayacaksa ve bu fikirde kararlılarsa para iademi istiyorum. Bana yaptığınız mağduriyetler bitmiyor, üstüne teknisyenlerinize bilgi veriyorum, onlara ne yapması gerektiklerini öğretiyorum. Yine beceremiyorlar. 

Servise gidip cihazı servisiniz içerisinde benim mi test etmemi istiyorsunuz anlamadım? Cihazda sorun var ve maksimum %85'e kadar test edip sorun yok diyorlar. Erken bitmesine de aynı bahane: merkez kulaklık.

Buradan anladığımız kadarıyla Samsung Mühendisleri bilgisizmiş. 

BUDS2 KULLANICILARI BÖYLE BİR SORUN YAŞAMADIĞINIZI BİLİYORUM. BU SORUNUM NORMAL OLMADIĞINI VE SİZLERDE DE BÖYLE BİR PROBLEM OLMADIĞINI BELİRTİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. 
image

image

image

image

image

image

77 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yukarıda bahsettim şimdi. Sattım cihazımı 2 hafta önce.
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Simdi ne model telefon kulaniyon toprak
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Henüz kullanmıyorum. Ama yakında inşallah.
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Hangi marka model telefon alacaksın Toprak. Tablette giriyorsun Forum'a sanırım.
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Şuan aklımda bir fikir yok. Apple almayı çok isterdim. Servis konusunda ve hizmet konusunda hiç uğraştırmıyorlar. Bu yüzden ilk tercihim o olurdu ama çok pahalılar. Durumum olsa hiç durmazdım. Şuanda aklımda tam bir fikir yok. Bilgisayardan giriyorum.
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Tam olarak ne zaman telefon alacaksın şu anda kafandan hangi markanın ne modeli geçiyor yani az da olsa bir fikrin vardır belki. Honor markasına bakabilirsin istersen de. Huawei markasına da bakabilirsin Google uygulamaları cihaz içerisinde olmayabilir ama bu markanın da sen de belki biliyorsundur zaten kendi mağazası var.
Işlemciyi bayağı Zorlayacak aktiviteler yapacaksan da diğer markalara da güvenmiyorsan Apple markası tercih edilebilir senin de dediğin gibi çok pahalı Apple
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tavsiyeler için teşekkürler. Düşüneceğim.
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Toprak nasıl buluyorsun bu sorunlu cihazları

Tombala hep sana çıkıyor 😂😂
takcay
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bence üründe yaşadığı sorunlar onun şansızlığı değil, ben üretim sonrası kontrol aşamalarınını iyi yaptıklarını düşünmüyorum, değişimden gelenlerin de yeni cihazlar olduğunu düşünmüyorum (kendi deneyimlerime göre). Ama ürün konusunda biz şansızsak bile servis konusu onun şansızlığı değil, eğer servisler denetlenmezse gerekli yaptırımlar uygulanmazsa Toprak da sorun yaşar siz de yaşarsınız.
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben takılıyorum toprağa :)

Dediklerinde haklısın ebru elektronik iyi denetlenmiyor zaten 😂