cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsun 1,5 Aydır Lansman Hediyesini Göndermiyor!

(Topic created on: 09-29-2023 01:05 PM)
ugur_tunc
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

2354464058915816 sipariş numarası ile 30 Temmuz'da watch6 47mm Classic saat aldım. Siparişim gecikmeli olarak 15 Ağustos tarihinde teslim edildi. Ancak lansman kaydı yapanlara gönderilecek olan hediye hibrid tokalı deri kordon 29 Eylül itibariyle hala gönderilmedi! Konuyla ilgili Samsung iletişim kanallarından defalarca kendilerine ulaştım. O ona atıyor öbürü diğerine. Bakalım, inceleyelim diyorlar, her zamanki gibi çözüm sıfır! Bu şikayetin altına da bilgilerinizi verin ulaşalım diyecekler. Ve yine aynı anlamsız süreç. Bekle ki Samsung aksiyon alsın. Yazık gerçekten. Alt tarafı bir kampanya hediyesi ya. Ne kadar zor olabilir ki. Biz mecbur muyuz sizin peşinizde koşmaya. Bu şikayeti okuyan kıymetli müşteriler, Samsung shop üzerinden alışveriş yapacaksanız... Neyse... Süreci de adım gibi biliyorum artık. 1) bilgilerinizi alalım 2) çözüm merkezinden arkadaşlar size ulaşacak 3) uzunca bir süre sonra aradıklarında konu neydi anlat dur, biz inceleyelim size bilgi verelim 4) bir hafta boyunca ses yok, ara ara inceleme devam ediyor diye mesaj gelir 5) çözüm yok çözüm yok çözüm yok!

50 kere talep açtım, şikayetvara da yazdım. Hepsine binbir zahmet döndüler sağolsunlar.. Aramasına arıyorlar takip ediyorlar sözüm ona.. ama dönüp ne dediler biliyor musunuz??? Stok yok stok bekleniyor.. saat 15 Ağustos'ta teslim edilmiş.. 15 gün iade süresi var... ondan sonra hediyenizi göndereceğiz demişler mesajla.. bugün 29 Eylül ortada hediye yok! Stok yok da yalan yani! Hibrid Deri Tokalı Kordon hediye edilecek ve ben şu an satın almak istesem siteden siyah m/l beden satın alabiliyorum. Yani stok yok koca bir yalan! Gönderin var işte diyorum stok yok diyorlar! Kod verin 1.999 liralık ben alayı diyorum imkan yok diyorlar! Neyi bekliyorum diyorum stok yok diyorlar.. stok var satın alma yapabiliyorum diyorum hediye ürünün stoku yom diyorlar.. hediye Hibrid Deri Tokalı Kordon var işte diyorum.. bekleyeceksiniz diyorlar.. ne zaman diyorum... en kısa zamanda diyorlar.. bunu dediklerinin üzerine 1 hafta geçti.. kargo mesajı gelince ürün gönderilecekmiş.. ne zaman? Stok gelince.. stok ne zaman gelir size kargo mesajı gelince.. SAMSUNG TÜRKİYE aklımızla oynamaya devam ediyor. Yazık gerçekten sizin kurumsallığınıza! Çok net ve öz bir şekilde tekrar yazıyorum. Hakkım olan Lansman hediyesini talep ediyorum! Hibrid Deri Tokalı Kordon siyah renk m/l beden! Lütfen, hemen!

Bir de kıymetli adminler.. zorunuza giden konuları çözüldü diye kapatıyorsunuz.. veya yayından kaldırıyorsunuz.. hiçbirşeyin çözüldüğü yok! Çözümsüzlük merkezi bizi bir kere aradı diye olay çözülmüyor.. kimse işini yapmıyor.. çözüm basit bir müşteri bu kadar uğraştırılmaz arkadaş! 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba ugur_tunc,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
13 Comments
GLXYS23
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Samsung'un online alışveriş sitesi sıkıntılı Ben gittim Kendi mağazasından satın aldım hemen anında verdiler Kordon hediyesini
ugur_tunc
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Biz müşteri olarak bunların peşinden koşuyoruz üstat.. adamlardaki özgüvene bak ya...
GLXYS23
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Haklısın valla
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Boşuna demiyorum. Samsung çözümsüzlük merkezi. Herkes birbirine atıyor topu. En sondaki kişi de yardımcı olmuyor, elimizden gelen bir şey yok diyor ve kaydı kapatıyor. Bunlar anladığım kadarıyla iş bulamamış ondan dolayı Samsung Destek olarak çalışmaya başlamışlar.
ugur_tunc
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Samsung Çözümsüzlük Merkezi

Samsung Köstek Hattı

Samsung Müşteri İletişimsizlik Merkezi

Samsung Müşteri İttirim Merkezi

Liste uzar...

Kaydı da cevap verdik deyip kapatıyorlar ya.. insan çileden çıkıyor.. çözüm: bekleyin.. veya elimizden gelen birşey yok... bu mu yani... hagır bir de zor şeyler olsa neyse.. açıklama yok.. basitçe hallolacak işleri sürüncemede bırakıyorlar.. her alış verişte mi sorun olur arkadaş istinasız.. zorla elmacı yapacaklar adamı..
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Samsung'un ana merkezine (Kore) ulaşıp şu çalışanları baştan aşağı değiştirmeleri gerektiğini söyleyelim bence😂 Öbür türlü ülkemizde Samsung kullanmak insanı kanser eder.
ugur_tunc
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Abi koreye de başka konular için mail vs attım ama ya tam nokta atışı yerine ulaşmadı.. ya da onlar da sallamadılar.. DRKnın komple değişmesi lazım.. çalışanlarla olmaz.. yönetimi sıkıntılı.. müşteri anlayışı sıkıntılı.. kabiliyetleri sınırlı.. düzenleri yanlış.. vs vs.. Samsung'un marka haklarını bunlardan alıp adam akıllı bir firmaya vermesi lazım.. şu kampanyaları mesela amazon yapabilse samsung shopa zerreeee ihtiyaç yok!
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kesinlikle öyle. Koreye ulaşmak için de Kore formunu kullanmak lazım. Oraya yazacağım ben direkt.
ugur_tunc
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Eposta adreslerini bulursan hazır eposta da olursa ben de atarım..