- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-21-2022
09:53 PM
(Last edited
12-21-2022
09:59 PM
by
Gediz
) in
Ürünü sağlığım içeriği nedeniyle aldım. Bayide ürünün EKG özelliği olduğu düşme arama vs birçok nedeniyle teslim aldım. Ama aldıktan sonra başta ülkemizde ürünün EKG özelliği çalışmadığıni öğrendim. Forumlarda EKG özelliği temmuzda 2022 çalışacağıni bilgisini aldım sevindim. Ama güncelleme geldikten sonra üründe herhangi bir değişiklik yapılmadı, hem üründe bazı sorunlar ( düşme sonucu acil arama GPS vs) için İzmir'de garantiye yetkili servisine garantiye verdim. Ama EKG yide yazdım belirttim. Ürüne müdahale edilmiş EKG özelliği olumlu olumsuz belirtilmemiş ve ürünü teslim ettiler. SONRADAN Şahsen dolaylı yoldan araştırma sonucunda ürünun sadece Samsung Health Monitor Uygulaması Üzerinden Samsung telefonlarda çalıştığını görünce çok şaşırdım. Kısacası görülen şu ki ürünün sadece Samsung telefonlarda çalıştığını varsa bayilerin bu konuda neden bilgisi yok konuda uyarmiyor. İnternet sitesinde android işletim sistemli telefonlarda çalıştığı 7.0 üzeri çalışıyorsa ? Neden diğer telefon da çalışmadığı uyarısı yok. Şahsen EKG özelliği, düşme sonucu acil arama gibi sağlık özellikleri nedeniyle aldım. Sonradan öğrenmek gerçekten çok acı verici
Solved! Go to Solution.
4 Solutions
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2022 10:03 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2022 10:42 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2022 11:27 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2022 11:37 PM (Last edited 12-21-2022 11:38 PM ) in
Giyilebilir Cihazlark bir yere vur 3 4 dakika hareketsiz bekle :)

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2022 10:03 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2022 10:11 PM in
Giyilebilir CihazlarGerçektende öyle garantiye götürdügumde bunun saatin şeyi nasıl açıyor gibi :) başımda 3 kişi vardı. wi-fi arama bölümünde ürünün bile çalışıp çalışmadığını kontrol için personellere gösterdim. Başta wifi butonunda tıkladığımızda sözde otomatik tıkladığımızda bağlanıyorda peki şifreyi girişte kiriyormu :)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2022 10:42 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2022 11:21 PM in
Giyilebilir CihazlarServisten parça değişimi yapıldı henüz denemesini ( şu anda nöbet geçirmedim) yapmadım. EKG özelliği olup da sadece Samsung telefonlarda çalıştığını bilgisi verilmiyor. İnternette, bayilerin bilgisi vs ayrıca Samsung Health Monitor Uygulaması APK uygulaması olup nasıl sadece Samsung telefonlarda çalışıyor? Kısacası dolandırıcılık mı ?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2022 11:31 PM (Last edited 12-21-2022 11:33 PM ) in
Giyilebilir CihazlarAyrıca sağlık açısından sos özelliği yüzünden benim için çok önemliydi ürünü ezberledim :) 3-4 ürünlerinde vardı. Dusunce nöbet geçirince hem haber verecek hem EKG özelliği acil serviste bildirim söz konusu idi ama böyle durumlarin sonradan öğrenmek...
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Giyilebilir CihazlarÜrünün bu uygulamalarının çalışması için yeni bir ürün mu alman gerektiğini beyan ediyorsunuz? Gerçektende doğru hata payı düşük derseniz garanti veriyorsanız kabul sonuçta sağlık fakat ürünün hata payı oldukça yüksek Google yerine değişik bir harita uygulaması üzerinden bilgi var. Acı ama gerçek sos özelliği denemesi için epileptik nöbet geçirmem gerekiyor. Sözde sağlık ürünü
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-21-2022 11:37 PM (Last edited 12-21-2022 11:38 PM ) in
Giyilebilir Cihazlark bir yere vur 3 4 dakika hareketsiz bekle :)