merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Telefonu akıllı saate yaklaştırdığımda böyle bir yer açılıyor View Post
Köşeli tasarımı elmadan önce Samsung yapmıştı zaten. Şu anki Samsung Watch Ultra ve Fit 3'ün elmanın tasarımından çaldığını söyleyenler... View Post
İşlevsellik ve fp olarak hangisi en iyisidir sizce? İkisinin fiyatı da uygun geldi bana 1 tanesini almak istiyorum fakat arada kaldım. View Post
Kulaklığımı her bağlayışımda kur seçeneği geliyor ama jbl in uygulamasında kurma ile alakalı bir seçenek yok ayrıca bluetooth ile bağlandığımda değil... View Post
Görüşlerim Saati alalı 1 hafta olacak, 2,5 güne yakın şarj gidiyor. AOD açık devamlı ve sağlık uygulamaları aktif. Pil beni memnun etti, akıcı da.... View Post
Arkadaşlar dolap uygulmasinda Samsung saatler çok ucuz sizce alınır mi View Post
Arkadaşlar şu anda rayda ona doğru gidiyorum. Çok sevdim bu özelliği en azından yaşadığını biliyorum View Post
Servise yolladım teknosa aracılığı ile kaç güne gelir? Bluetooth bozuk ve arka kapak kırık kaç tl tutar cumartesi günü yolladım daha aramadılar ve... View Post
Arkadaşlar bluetooth a bağlandığım zaman altta bulunan kulaklığıma ait "jbl tune 520 bt LE" seçeneği ne işe yarıyor? View Post
User | Likes Count |
---|---|
55 | |
54 | |
45 | |
39 | |
37 |