cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy Watch Ultra Ve Apple Çocukları.

(Topic created on: 07-12-2024 01:44 PM)
233 Views
RsYnsV2
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Bununla Alakalı Bir Kaç Yorum Gördüm Yok Apple Watch Çakması Yok Buna Bu Kadar Para Veren Enayidir Falan Vs Apple Watch Ultra 2 46 Bin Lira Olunca Birşey Diyen Yok Peki Bu Güzelim Samsung Kalitesi 44 Bin Lira Olunca Bu Apple Fanlarına Ne Oluyor? Appleye O Para Nasıl Veriliyor İse, Samsung Kalitesinede Verilir. Kudurmaya Pek Gerek Yok Ha Birde Şunu Söyleyeyim Bu Çakma Konusuda Onların Gözünde Sanırım Şöyle;

Aaaaaa Bak Apple Watch Ultra 2'Nin Kordonu Turuncu Aaaa Samsung Galaxy Watch Ultranın Kordonu Turuncu Aboww Çalmışlar Bu Kadar Kopyacılık Olmaz Abi Yok Ben Appleden Devam Hahshwhehqehqhhehqhs Çok Komikler Ya :)

4 Comments
Longinus
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bir yandan da haklılar Android saate o para verilir mi? Neyse fanboyları geçiyorum Samsung eskisi gibi yenilik ve özgünlükten uzaklaşıyor. Buds 3 pro airpods a benzeyen oem üreticilerinin tasarımına benziyor. Fold flip serisine söyleyecek laf bulamıyorum. Marka bunları düşünmüyor mu bende bilmiyorum.
axeno
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Android saat ne alaka? O zaman sana göre Android telefona falanda verilmez.

Tasarım olarak zaten bire bir kopyalamışlar evet tasarım rezalet. Tasarımı yapan Samsung değil Çinli Bi hu lee isimli bir sahıs. Önceden mersonun arka tarafını tasarlamış.

Fold zaten maşallah 3 yıldır gelişme yok.

Marka neden düşünsün ki en cok satan firma globalde nede olsa. Ondan umursamıyor pek.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
bu saatler lte olduğu için çok vergi var indirime girince alinir bence
RsYnsV2
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
aynen ya
0 Likes