watch 4 saatimin wifi özelliğini kapattığımda ciddi **bleep** olduğunu görmüştüm ve bu şekilde kullanıyordum. merak etiğim konu; bluetooth ile... View Post
watch 4 saatimin wifi özelliğini kapattığımda ciddi **bleep** olduğunu görmüştüm ve bu şekilde kullanıyordum. merak etiğim konu; bluetooth ile... View Post
Pusula uygulamasını önceden aşağı kaydırdığımda rakım bilgisi gözüküyordu ancak son bir kaç aydır hata veriyor ve göstermiyor. Saati sıfırlayarak... View Post
Watch 6 saatimden çok memnunum .Ufak bir sıkıntı var onu söylemek istiyorum.Telefonu tablet gibi kullanırken müzik ve video açtığımda saatten kontrol... View Post
saatimin aod kapalı, hareket halinde uyandırma açık olarak kullanıyordum. Dün wifi kapattıktan sonra pil süresinin ciddi oranda arttığını gördüm. View Post
Yurtdışından s23 ultra aldım Türkiye'den watch 6 classic astro edition aldim ve samsung health monitör çalışmıyor bu özellik çok hoşuma gitti View Post
Merhabalar ben yeni buds fe aldım en dikkatli şekilde temizliğini yapmak istiyorum neler yapmam lazım kulaklığa ıslak mendil değerse sorun olur mu... View Post
Watch 5 içinde Buds kulaklıkları kontrol etmek için bir uygulama vardı diye hatırlıyorum. Nasıl yükleyebilirim ? View Post
Akili saat s3 ve gear sprot serisi destegi bitiyor View Post
Selamlar Members Ailesi👋Lafı hiç uzatmadan konuya geçiyorum. Yorumlarınızıda bekliyorum. Haydi başlayalım.👇Samsung, Galaxy Watch... View Post
Buds pro kulaklığımın tekini yavru köpeğim parçaladı, tek olarak yedek nereden bulabilirim? Samsung servisinde mevcut mudur? Bilgisi olan varsa... View Post