Daisy26
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-18-2025 09:23 AM in
Giyilebilir CihazlarSaati aldığımdan beri ilk defa arka planda çalıştığını görüyorum şarjı zaten az gidiyor bir de bu arkada çalışıp bitirmesin şarjı sizce neden şimdi arka planda çalışmaya başladı saati 2 gün kapatmıştım kullanmıyorum diye bugün açtım ondan mı acaba kendi kendine durur mu
4 Comments
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2025 09:41 AM (Last edited 03-18-2025 09:41 AM ) in
Giyilebilir Cihazlar
Selamünaleyküm,
Sağlık platformu yazısına tıklayın, "Etkinliği durdurun" yazısı çıkacaktır. Onaylamanız durumunda kapanacaktır; ancak kullandığınız özellikler devre dışı kalabilir ve manuel olarak yapmanız gerekebilir.
Sağlık platformu yazısına tıklayın, "Etkinliği durdurun" yazısı çıkacaktır. Onaylamanız durumunda kapanacaktır; ancak kullandığınız özellikler devre dışı kalabilir ve manuel olarak yapmanız gerekebilir.
Daisy26
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2025 10:02 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Bu uygulamanın arka planda çalışması durdurulamıyor diyor olmadı
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2025 10:13 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Tekrardan merhaba,
Sağlık platformu uygulamasının izinlerini devre dışı bırakmayı deneyin. O zaman arka planda çalışamayabilir çünkü izinler sağlanamadığı için; Ayarlar > Uygulamalar > İzin Yöneticisi > oradaki seçenekleri kontrol ederek sağlık platformu izinlerini devre dışı bırakın. Ardından Samsung Health'e girin, aşağı kaydırın, ayarları açın ve sensörlerin ölçümlerini kapatabilirsiniz.
Sağlık platformu uygulamasının izinlerini devre dışı bırakmayı deneyin. O zaman arka planda çalışamayabilir çünkü izinler sağlanamadığı için; Ayarlar > Uygulamalar > İzin Yöneticisi > oradaki seçenekleri kontrol ederek sağlık platformu izinlerini devre dışı bırakın. Ardından Samsung Health'e girin, aşağı kaydırın, ayarları açın ve sensörlerin ölçümlerini kapatabilirsiniz.
A55Max
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2025 10:28 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Vu uygulamayı devre dışı bırakmak yerine saati bileğinizden çıkarıp dolaba koymanızı tavsiye ederim