cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds FE mikrofon

(Topic created on: 03-18-2025 09:23 AM)
125 Views
zapruder
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar
Gerek internet uygulamalarında gerekse telefon aramalarında çoğu zaman karşı taraf Sesimin iyi gelmediğini boğuk geldiğini söylüyor (Mart 2025 güncellemesini de yapmış durumdayım. Zaten Güncelleme stabilite ile ilgili, performans ile ilgili değil). mikrofonlar kulağın içine giren kısımda olmadığı için kirlenmesi de söz konusu değil aynı sorunu yaşayan veya yaşayıp da gideren var mı?

Bir de Samsung, bu modelde, ağzımızdan çıkan sesi mikrofondan aldıktan sonra karşı tarafa göndermeden önce işleyerek donanım tabanlı olmayan ENC (environmental noise cancellation) işlevini, samsung'un DNN (deep neural network AI) yazılımını kullanarak yerine getirdiğini söylüyor ama bu konuda hiçbir olumlu geri bildirim almadım karşı taraftan, hep ama hep şikayet ediyorlar. (Üstelik yapay zekanın biz kulaklığı kullandıkça bu işlevini daha da iyileştirmesi gerekiyor) Oysa yönetim yazılımının kendisinde bulunan test özelliğini çalıştırdığım zaman bile sesimi kaydedip bana dinlettiğinde kalın ve boğuk geliyor. Giriş seviyesi bir modelden kristal netliğinde bir ses beklemiyorum ama en azından kalın ve boğuk gelmemesi gerekmez mi?

8 Comments
Kewenty
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Boğuk olma muhabbeti arada bende de oluyor. Bide yaklaşık 20 dk önce şarj kutusunu 2 metre yükseklikten düşürdüm.🫤
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Selamünaleyküm kardeşim,

Dilerseniz; Samsung Members > Destek > Geri bildirim gönder > Hata Raporları > "Aksesuar" bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte "Gönder" butonuna basınız.

Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verileriyle beraber gönderilecektir.

Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size yetkili kişiler tarafından yazılı olarak bilgilendirileceksiniz.

Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler, iyi günler dilerim.
0 Likes
zapruder
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim yapmıştım
0 Likes
ienes
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Telefon mikrofonuna göre daha kötü olması çok normal bu tarz kulakliklarda karşıdaki seni anlıyorsa yeterli oluyor genelde
0 Likes
zapruder
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Zaten anlamıyorlar şikayet bundan
ienes
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bende buds 2 kullanıyorum anlaşılamayacak kadar değil fakat bununda mikrofon kalitesi pek iyi değil maalesef , gürültülü yada rüzgarlı bir ortamda olunca iyi iş yapmıyor
0 Likes
Berke0709
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 aynı sorun var, mart güncellemesinden sonra arka plandaki gürültüler sesimi kesmeye de başladı
0 Likes
zapruder
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ben daha bugun yaptim. Denemedim
0 Likes