DrMusti
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-09-2024 10:39 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Boyna asılan çift cihaz destekli anc li kulaklık tavsiyeniz var mı?
4 Comments
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2024 10:44 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Tabii ki! İşte çift cihaz desteği olan ve aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğine sahip bazı tavsiye edebileceğim Bluetooth kulaklık modelleri:
1. **Sony WH-1000XM4**: Sony'nin bu kulaklığı, mükemmel ses kalitesi ve etkili gürültü engelleme özellikleriyle dikkat çekiyor.
2. **Bose QuietComfort 35 II**: Ünlü Bose'un bu modeli, yüksek kaliteli ses ve etkili aktif gürültü engelleme sunuyor.
3. **Sennheiser Momentum 3 Wireless**: Sennheiser'in bu kulaklığı da hem ses kalitesi hem de gürültü engelleme özellikleriyle beğeniliyor.
Bu modeller arasında tercih yaparken kişisel zevklerinizi, fiyatları ve ekstra özellikleri de göz önünde bulundurabilirsiniz.
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa eğer beni desteklemek için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :) ✅️
1. **Sony WH-1000XM4**: Sony'nin bu kulaklığı, mükemmel ses kalitesi ve etkili gürültü engelleme özellikleriyle dikkat çekiyor.
2. **Bose QuietComfort 35 II**: Ünlü Bose'un bu modeli, yüksek kaliteli ses ve etkili aktif gürültü engelleme sunuyor.
3. **Sennheiser Momentum 3 Wireless**: Sennheiser'in bu kulaklığı da hem ses kalitesi hem de gürültü engelleme özellikleriyle beğeniliyor.
Bu modeller arasında tercih yaparken kişisel zevklerinizi, fiyatları ve ekstra özellikleri de göz önünde bulundurabilirsiniz.
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa eğer beni desteklemek için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :) ✅️
DrMusti
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2024 10:47 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler,anc için kulak üstü kaplayan model önerir misiniz?
abdurrahims24ul tra
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2024 10:55 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Sennheiser momentum 3 öneririm ben tws modelini kullanıyorum gerçekten ses konusunda gerçekten lider bir alman markası. Ekolayzer ayarlarını uygulama içindeki ayarlarını yapınca resmen bass canavarı oluyor. Müthiş. Bir kere alırsın bidaha almazsın üçün süre de kullanırsın. Momentum 3 bu paralara değecek bir cihaz. Amazondan bakabilirsin resmi satıcısı amazon.
abdurrahims24ul tra
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2024 10:59 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Ama amazonda kalmamış. Epey üzerinden bakıp satın alabilirsin. Momentum 4 e de bakabilirsin. Sony wh-1000xm4 yerine sennheiser ı tercih ederim.