cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galsxy watch 4 arama sorunu

(Topic created on: 05-07-2023 04:03 PM)
971 Views
Auross
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar saatimde arama yaptığımda bazen telefona yönlendiriyo direkt ben saatten konuşmak istesemde. Bluetooth a girip arama izni de açık neden telefona yönlendiriyor? Bulamadığım bi ayarı mı var acaba? Saatim galaxy watch 4

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Princee90
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

Saatinizin Bluetooth aracılığıyla bir mobil cihaza bağlı olduğundan emin olun. Saatiniz mobil cihazınıza uzaktan bağlıysa, gelen aramaları alamazsınız.

Bi de bu aşağıdakileri de kontrol edebilirsiniz

Mobil cihazınızın ve Saatinizin doğru hücresel ağa eriştiğinden emin olun.

Aradığınız telefon numarası için mobil cihazda arama engelleme ayarlamadığınızdan emin olun.

Mobil cihazda gelen telefon numarası için arama engelleme ayarlamadığınızdan emin olun.

Rahatsız etmeyin modunun, sinema modunun veya uyku vakti modunun etkinleştirilip etkinleştirilmediğini kontrol edin

View solution in context

15 Comments
Solution
Princee90
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

Saatinizin Bluetooth aracılığıyla bir mobil cihaza bağlı olduğundan emin olun. Saatiniz mobil cihazınıza uzaktan bağlıysa, gelen aramaları alamazsınız.

Bi de bu aşağıdakileri de kontrol edebilirsiniz

Mobil cihazınızın ve Saatinizin doğru hücresel ağa eriştiğinden emin olun.

Aradığınız telefon numarası için mobil cihazda arama engelleme ayarlamadığınızdan emin olun.

Mobil cihazda gelen telefon numarası için arama engelleme ayarlamadığınızdan emin olun.

Rahatsız etmeyin modunun, sinema modunun veya uyku vakti modunun etkinleştirilip etkinleştirilmediğini kontrol edin

Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Direk saatten konuşabiliyorsunuz ama arama yaptığınızda eş zamanlı olarak telefondan da arama yapılıyor. Başka cihazlarda arama ve mesaj ayarı da açık olsun.
Auross
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bahsettiğiniz ayarı kontrol ettim açık. Evet saatten arama yapıldığında telefondan da arıyor eş zamanlı ama ben istiyorum ki saatim bağlıyken aramalar öncelikle hep saatime gelsin sesim ordan gitsin özellikle ben telefondan konuşmak istersem saat üzerinde arama ekranında telefona yönlendir tuşu var oraya basınca telefona geçsin istiyorum. Fakat arama yaptığımda şu an direkt telefona yönlendiriyor. Ben saatten konuşmak istiyorum. Bunun ayarını nasıl yapacağım?
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Zaten öyle dediğiniz gibi kullanıyorum ben de sizdeki sorunun kaynağını bilmiyorum. Ayarlar Uygulamalar'dan Galaxy Wearable izinlerinin verildiğinden emin olun. Olmazsa saati sıfırlamanız gerekebilir.
0 Likes
Auross
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Saatten arama yapıyorum direkt olarak telefona yönlendiriyor. Siz aradığınızda saatten konuşuyorsunuz doğru mu? Bu arada bazen bende de saatten konuşturuyor ama çoğunluk telefona yönlendiriyor anlamadım neden
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Saatten konuşabiliyorum sürekli. Telefona yönlendiriyosa bluetooth bağlantısında sorun olabilir ve Wifi araması üzerinden görüşme yapıyor olabilir. Başka cihazlarda arama ve mesaj özelliğini kapatıp dener misiniz bir de cihazınız nedir
Auross
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Denedim yine olmadı. Telefonu kontrol edin yazıyor direkt aramayı yapıp telefona yönlendiriyor ve telefona yönlendirince telefondaki arama ekranında hani bluetooth bağlantısı olup olmadığını gösteren bi tuş varya yeşile dönüyor eğer varsa bağlantı orası beyaz oluyor. Galaxy watch 4 yazıyor orda fakat aramayı onun üzerinden yapmadığı için beyaz duruyor o tuş. Oraya basıp yeşile çevirsem de yine telefonda devam ediyor
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hiç öyle bi ekranla karşılaşmadım neden oluyo acaba bilmiyorum inan ki :( aradığım zaman direk saatte çalmaya başlıyor bende
0 Likes
Auross
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Boşuna sıfırlamış olmuyum
0 Likes