cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galsxy watch 4 arama sorunu

(Topic created on: 05-07-2023 05:39 PM)
201 Views
Auross
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar saatimde arama yaptığımda bazen telefona yönlendiriyo direkt ben saatten konuşmak istesemde. Bluetooth a girip arama izni de açık neden telefona yönlendiriyor? Bulamadığım bi ayarı mı var acaba? Saatim galaxy watch 4

15 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
cihaz nedir
0 Likes
Auross
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy A31, galaxy watch 4
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Wifi ağınız 5Ghz e mi bağlı 2.4 Ghze mi? Eğer ki 2.4 bağlıysa bluetoothlarda 2.4 Ghz bandını kullandığı için sinyallerde karışma olabilir. Mümkünse wifi ağını 5 ghz de kullanın. Wifi ve baska cihazlarda arama ve mesajlasma kapatıp deneyin bir de hala aynı sorun varsa sıfırlamak gerek.
0 Likes
Auross
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bulamadım ona nereden bakıyoruz? Wifi gelişmiş ayarlaea giriyorum yok intten baktım nerde diye yine bulamadım. Tarif edebilir misiniz?
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Arama yaptığında bluetooth yeşil olunca saatten çalıyor bende öyle saatten konuşuyorum.
Beyaz olunca bağlantı kesilmiş oluyor. Telefondan çalıyor.

Modeminize bağlı kaç wifi ağı var 1 mi 2 mi? Modem modelini internette aratıp bulabiliriz arkasında yazar. Bluetooth saate bağli olsun. Wifi kapalı olsun. Wifi araması ve Ayarlar-Bağlı cihazlar-Başka cihazlarda arama ve mesaj kapalı olsun. Gene bu şekilde saatte çıkmıyorsa sıfırlamak gerek. Çıkıyorsa saatte büyuk ihtimal wifi ile bluetooth baglantı sinyallerinde sorun olabilir.
0 Likes
Auross
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
1 bağlı diye biliyorum. Dediklerinizi yaptım ama yine de telefonunuzu kontrol edin çıkıyo telefona yönlendiriyor. Sıfırlamayı deniyim bari
0 Likes