cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch3 saatimde bağlantı sorunu

(Topic created on: 09-26-2021 09:15 PM)
867 Views
KıvançKarakoç
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Yaklaşık 6 aydır kullandığım saatimde bugünden itibaren bir bağlantı sorunu başladı. Fotoğrafta da yer aldığı gibi bağlantı yok işareti görünüyordu fakat galaxy wearable uygulamasına girince saat aynı bağlıymış gibi kullanabiliyordum. Ardından telefon ayarlarından saatle olan bluetooth bağlantısını kestim. Sonra yeniden bağlanmak için saati seçtim ve beni galaxy wearable uygulamasına yönlendirdi. Oradan ekrana gelen şifre ile yeniden bağlantı sağladım. O an bağlantı sağlandı ama saat üzerinde hala bağlantı kesildi uyarısı yer alıyordu. Telefon bildirimleri aynı başta olduğu gibi geliyordu. Fakat telefonumu bul uygulamasına basınca telefonu bulamadı çünkü bağlantı sağlanamamıştı. Odadan uzaklaşınca bağlantı kesilme sesi geldi. Odaya yeniden geldiğimde otomatik bağlanmadı ve galaxy wearable uygulamasından bağlamaya çalışıbca bağlanılamadı hatası verdi. Şu anda ilk baştakinden de kötü. GERÇEKTEN bağlantı yok. Başından beri fotoğrafta da göründüğü gibi bağlantı yok simgesi durdu. (Yeniden başlatınca da düzelmiyor)3bea94d2-807a-42b0-84bd-507a2d566906.jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Bir sürü yöntem denedim hiçbiri olmadı ama telefonu yeniden başlatınca düzeldi 😂 Teşekkürler kullanım kılavuzu.

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Bir sürü yöntem denedim hiçbiri olmadı ama telefonu yeniden başlatınca düzeldi 😂 Teşekkürler kullanım kılavuzu.
0 Likes