- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
3 weeks ago (Last edited 3 weeks ago by Lacivert ) in
Giyilebilir CihazlarHerkese merhaba samsung watch 4 - 5 pro derken direkt wacth 7'ye geçiş yaptım .
Wacth 5 proda çok fazla geç bildirim sorunu yaşıyordum forumlarda ve diğer kanallarda ne anlatıldıysa uyguladım "ağ ayarları sıfırlamadan uygulamayı tekrar yüklemeye kadar çok uğraşlar verdim. Saat şekillerini bile en basite indirgedim. "
Umarım 7 de yaşamam bu sorunları dedim fakat ara ara gene başladı .
Yaklaşık 1 yıldır Samsung EP-P6300T şarj standı kullanıyorum 3 cihazı aynı anda şarj eden samsung orjinal ürünü.
Özellikle sabahları saati Samsung EP-P6300T şarj standından saatimi bileğime taktıktan yarım saat sonra uyarılar dökülmeye başlıyor ,normalde saati takar takmaz samsung health gün içinde aktif kalın uyarısı yapar ama bu uyarı bile geç geliyor.
Anroid auto kulanırken bazen uyarılar geliyor bazen araçtan inip bağlantı kopana kadar hiç gelmiyor. 2 gün evvel saatin şarjı %15 seviyesindeyken telefonla bağlantı koptu uyarısı vermedi bilerek masada bırakıp uzaklaşmama rağmen (denemek amaçlı) sonra saatin yanına gittiğimde bağlantının koptuğunu farkedip bluetoothdan tekrar bağlanmaya çalıştığımda saat kendini YENİDEN BAŞLATTI.
Denediğim ve tekrarladığım çözümler şu şekilde;
Saati tamamen sıfırlama basit saat şekilleri kullanma , Glaxy wearable uygulamasını silip tekrar kurma , saat whatsapp uygulamsını hiç kullanmamak
Artık birşeyleri silip yüklemekten sıkıldım benmi birşeyleri yanlış yapıyorum Bu arada saatimde tüm bildirimler açık telefon kullanımda olsa bile.
Benim gibi sorun yaşayan kullanıcılar varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Giyilebilir CihazlarBende gear s3 watch 4 watch 5 pro dan şimdi watch 7 ye geçtim. Benim geçme sebebim daha detaylı sağlık bilgileri içindi. Ben herhangi bir gecikme yaşamadım şimdilik fakat sizin gecikme dediğiniz ne kadar bir gecikme? Belki 1-2 saniye gecikme oluyordur ben farketmemiş olabilirim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Giyilebilir Cihazlarmerhabalar güzel yorumun ve alakan için teşekkür ederim hiç bildirim alamama sorunu ama anladığım kadarı ile anroid auto sebep oluyor buna . daha doğrusu bazende kulaklıkları bağladığımda yaşadım . 2. cihaz bağlantısı sorunun temeli , yani telefon ve saat bağlıyken tamam ama araca geçince yada kulakık takınca oluyor daha çok
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Giyilebilir Cihazlaralakan için teşekkür ederim fakat whatsapp uygulamasını kullanmadığımı yazmıştım zaten
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Giyilebilir Cihazlarbenim sorunumu temelinde hiç bildirim gelmemesi var aslında ozellikle araca bağlandığımda yada kulaklık bağlantısı yaptıgımda
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Giyilebilir Cihazlarçok mantıklı bişey söyledin aslında s24 ultra kullanıyorum geşiltirici seçeneklerinden bununla ilgili birşey varmı bakıcam.