cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch active 2 44 problemi

(Topic created on: 10-31-2020 09:52 PM)
495 Views
KARGIN
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

merhabalar formda da problemimi yazmıştım ama sonunda sorunu buldum.

saat de samsung healt hiç açılmıyor.kalp veya stres ölçmek için veya yürüyüş aktivite için dokunduğumda saat donuyordu. sorunu şöyle tespit ettim.saati telefon olmadan direkt çalıştırdım dil olarak ingilizce usa yı seçtim.kurulumu internet olmadan tamamladım.şuan herşey normal çalışıyor.
asıl problem telefona bağlayınca yine aynı problemler oluyor.bu konuda yardımcı olurmusunuz

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba KARGIN,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

8 Comments
KARGIN
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
malesef telefona bağlanınca önce yükleniyor demeye başladı bir süre sonra da veriler yüklenemedi tekrar deneyin demeye başladı 20201031_220931_8622.jpg
0 Likes
KARGIN
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
böyle kaldı saat dondu20201031_221010_8623.jpg
0 Likes
FerhatakcA9
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
telefondaki samsung helathi silip tekrar yükleyin sonra güçlü bir wifi bağlantısı ile baglanin
KARGIN
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
malesef olmadı.telefon dan silip tekrar yükledim değişen birşey olmadı.
0 Likes
KARGIN
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
deneyeyim umarım olur.ilginç bir problem.8 aydır normalde kullanıyordum sıkıntı yoktu.saat yazılım güncelledikten sonra bu sorun çıktı malesef
0 Likes
KARGIN
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
samsung health ı saatten kaldırıp tekrar kurabiliyormuyuz.sanırım öyle çözülür gibi
FerhatakcA9
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
evet onu yapabiliyoruz deneyin isterseniz
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba KARGIN,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD