cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy buds2 kulaklık bilgisayara bağlanma sorunu

(Topic created on: a month ago)
110 Views
Ardadmrci1
Beginner Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Normalde sorunsuz kullanırken dün bilgisayarı açtığımda bir türlü bağlanmadı. tekrar eşlemeyi yaptım ancak sürekli kulaklığı kutusuna koyun kapatıp açın hatası alıyorum. Bilgisayarın kendi bluetooth programından denediğimde de yeniden bağlanmayı deneyin diyor. Buds2 programını  silip tekrar yükledim ancak hata değişmedi. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Ardadmrci1,

Bu durum için aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz:

• Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Bluetooth" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.

• Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Bluetooth > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz. 

Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir bluetooth cihaz ile deneme yapınız. Yaşamış olduğunuz durum, farklı cihazlarla denediğinizde de devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bende de bir ara böyle bir sorun vardı windows 10'dan w11'e geçtim sorun düzeldi.
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bu yüzden w11e geçtim bende buds2 için 😅 valla şu an çok güzel kullanabiliyorum kod yazarken arkada müzik dinlemek iyi oluyor 🫠
CanerS21Fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
W10'da demekki sıkıntı var önceden bir sorun yoktu. Bende öylesine w11'e geçeyim dedim daha sonra test ettim ki kulaklıkları bilgisayarıma bağladığımda no problem 😅 bir taşla 2 kuş vurmuş oldum
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
W10u özlüyorum ama yapacak bir şey yok zaten sıfırlamadan önce yeni yeni bug türleri keşfediyordum hard reset attıktan sonra yaşamadım hiç. Büyük güncelleme yaptıktan sonra hard resetin faydaları 😅
Tellioğlu
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Windows update arkada bluetooth driver güncellemesi yapmış olabilir. Bilgisayarın sitesinden bluetooth driverlarını tekrar kurmayı deneyin
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sürücüleri günceller misin olmadı yeniden kurup dener misin? Benimde sürücüler sıkıntılıydı bilgisayara format atınca şu anda çok güzel kullanabiliyorum kulaklıkları. Kod yazarken filan müzik dinlemek için tableti ya da telefonu bağlamam lazımdı iki cihaza aynı anda odaklanmam lazımdı format atınca artık hiç sıkıntı çekmedim. Eğer bilgisayarın hızlıysa ve sorun yoksa hiç bu derde girme direk sürücüleri yeniden kur (buds2 kullanıyorum bilgisayarım windows 11)
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Ardadmrci1,

Bu durum için aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz:

• Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Bluetooth" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.

• Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Bluetooth > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz. 

Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir bluetooth cihaz ile deneme yapınız. Yaşamış olduğunuz durum, farklı cihazlarla denediğinizde de devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes