cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy buds pro

(Topic created on: 01-06-2022 09:16 PM)
229 Views
ogzhnfrtna50
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

2. El buds pro alacağım ürünün orjinal veya sahte olduğunu nasıl anlarım?

14 Comments
ahmet_turğut
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ikinci el bir ürün almanızı hiç tavsiye etmiyorum ve önermiyorum mutlaka bir şey alırken 0 ve kapalı kutu bir eşya alınız
ogzhnfrtna50
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Ürün temiz kullanılmış birazda bütçe sıkıntım var internetten alim diyorum 300 400 800 1200 1500 fiyatlar var ama sahte olup olmadığı belli değil güvenemiyorum
0 Likes
ahmet_turğut
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben de sizin gibi internetten alışveriş yapmayı sevmiyorum ve güvenmiyorum ayrıca ilk yorumunda da dediğim gibi ben herhangi bir ikinci el eşya almayı daha güvenli bilmiyorum sizlere de önermiyorum Mümkünse bir mağazaya gidin oradan alın bütçenizi de birazcık daha zorlamanızı tavsiye ederim
ogzhnfrtna50
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
İnternetten alışverişe güveniyorum ben sadece bir ürün alacağım zamn karşıma replika ürün çıkmasını sevmiyorum kullandığım telefon a70 msl hepsiburadadan aldım
GokmenCeylan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy wearable telefonuna bağladığında buds proyo görürse orijinaldir diye tahmin ediyorum Screenshot_20220106-212148_Galaxy Buds2.jpg
ogzhnfrtna50
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
O özellik replikadada vardır herşeyi düşünüyolar yaparken
Giyilebilir Cihazlar
Sey yap kardesim suan samsung garanti sorgulama cikartmis ordaki seri numarayi yazarsan orjinal olup olmadigi belli olur
0 Likes
ogzhnfrtna50
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Benim bildiğim sahte samsung ürünlerde samsung yazısını tırnağınla kazıyabiliyosun ama hilesi çözüldümü bilmiyorum.
GokmenCeylan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Airpodslarda olduğunu biliyordum da budslara kadar da yapmaya mı başlamışlar :D. Seri numara sorgulama varsa öyle de bakabilirsin.