cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy buds 3

(Topic created on: 07-24-2024 11:02 PM)
507 Views
Zberkay
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar
Bugün MediaMarkt'tan kulaklığı aldım ön izlenim olarak şunlar söylenebilir. Buds 2 kullanıcısıydım ses bir tık daha net geliyor ve basları iyi silikonsuz olmasına karşın gürültü engellemesi başarılı. Avm içerisinde gezerken kulaklık ile görüşme gerçekleştirdim karşı taraf dışarıdan ses gelmiyor dedi sesleri iyi izole ediyor. 1 saatlik bir dinleme gerçekleştirdim ağrı vs. yapmadı.Ek olarak kulaktan düşme sorunu gözlemlemedim kulağa güzel tutunuyor Erkin babadan sanat eseri açıp biraz kafa salladım hiç banamısın demedi. Bence tek eksiği ortam sesi özelliği olmaması. İleride gelir diye ümit ediyorum.
Not : Teknoloji mağazasından vs. Alacaksanız mağaza içerisinden çıkmadan kulaklıkları denemenizi öneririm hijyenik alanda bir ürün olduğu için aksi taktirde değişim yapmayabilirler. 
11 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun güle güle kullanın, bende bugün aldım aynısından, dediğin gibi mağazada açtım ve test ettim sorun çıkmadı
Zberkay
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
İyi günlerde kullan hep güzel haberler alman dileği ile
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun
Zberkay
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler
HATİCEÇUHA
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Zberkay
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler sizlerde iyi günlerde kullanın
0 Likes
daisyy
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
İyi günlerde kullanın ben de buds 3 almayı düşünüyorum. Ortam sesi özelliği olmaması beni düşündürdü sizce büyük bir eksiklik mi?
Zberkay
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Yani yolda giderken çift kulaklık kullanımında sıkıntı yaratabilir. Araba gelir biri seslenir vs. Bu durumlarda etki yaratır sen dersen ki kim gelmiş gitmiş pek umurumda değil bence almalısın 😆
daisyy
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim. Artık en kötü yolda tek kulaklık takarım 😄