cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 3 Sağ sol ses dengesi sorunu

(Topic created on: 04-22-2025 10:30 PM)
99 Views
Flept
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

iyi aksamlar yaklasik 2 ay once buds 3 satın aldım bugune kadar bir sorunu yoktu fakat farkettim ki sağ kulaklık sola göre neredeyse yarısı kadar ses veriyor bunun çözümü nedir veya samsung servisine nasıl ulasabilirim?

0 Likes
15 Comments
yenall
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bunun ayarı var . Ayarını buds 3 ses ayarlarında yapabiliyorsun
0 Likes
Flept
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
sorun ayarda degil tam dengeli moda alsam bile sag taraf az geliyor
0 Likes
yenall
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Tamam işte bende de aynısı olmuştu. Buds yanımda değil tam tarif ederdim de bu düzeltilmesi basit bir sorun içiniz rahat olsun diye yazdım
0 Likes
Flept
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
nasıl yapacagım
0 Likes
yenall
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bi dakika hemen yardımcı olacağım
samandroid
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Apple music'in(android versiyonu) içerisinde bir yer vardı çeşitli seviyede sesler vererek senin duymanı ölçüp ayarlar yapıyordu belki öyle başka bir programda vardır tabii bahsettigim sadece sağ sol ses seviyesi için değil bütün tonlar için. Bu 30 yas altı için bir şablon isterseniz kendinizinkini olusturuyorsunuz dediğim şekilde.

Sanırım Apple music ayarı değilmiş telefonun kendisinde var galiba bu özellik Apple music sadece oraya yönlendiriyor telefonun ayarlarinda "adapt sound" diye aratıp deneyin isterseniz.1745351253554.jpg
0 Likes
yenall
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklı menüsünden erişebilirlik yazan yere tıkla, çıkan menüde sağ sol ses dengesini düzelt tam ortaya getir
Flept
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
dostum zaten sorun tam ortada olmasına ragmen bu sorunu yasiyorum bunu cozmem lazim
0 Likes
yenall
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bunun dışında kulaklığı suya düşürdüysen bu da sorun yaratır yada diğer bir takım etkenler
0 Likes