cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy buds 3 pro 24bit 96 kHz

(Topic created on: 09-11-2024 01:57 PM)
148 Views
DoğanGençler
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba samsung ekibi buds 3 pro aldım ama 24 bit 96 kHz özellikleriyle gelecek sandım bi baktım sadece üst modeller icin geçerliymiş bunu tanıtımda soylemeniz lazımdı s21 kullanıyorum insanlari yanıltmaya gerek yok yarın apple yeni nesil kulaklıklarını çıkardıktan sonra bu desteği tüm cihazlarınına verirse ne yapacaksınız geri dönüşler hiç iyi olmicaktır boyle devam ederseniz kendinizi bitirmekten başka bişey yapmassınız apple sallamakla olmuyor bu isler onuda yüzünüze bulaştırdınız geliştirmeniz lazın kendinizi.

7 Comments
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Malesef 6.1.1 ile geliyor ve s21 desteklemiyor bu surumu
Giyilebilir Cihazlar
Anladım sağol
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Her telefon alacak diye bir şey yok zaten
Giyilebilir Cihazlar
Zaten bende onu kastetmiyorum boyle bi teknoloji varsa diyer modellerede verebiliyorlarsa basta niye vermediler
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Yanıltıcı bir durum yok. Samsung'un resmi sitesinde bu donanımsal ve yazılımsal zorunluluk bilgisi ürün tanıtıldığından beri mevcut.1726041620305.jpg
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Görmemiş olabilirim
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
24 bit/48 kHz de gayet iyi. Üstelik Buds2 Pro'nun Hi-Fi kalitesinin de üzerinde deneyim sunan bir kulaklığın var şuan. Kesinlike kayıpta değilsin. İlerde yeni bir Samsung telefona geçersen %99 ihtimalle UHQ codec desteği de olacak. Meseleye böyle bak bence.
0 Likes