cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy buds 2 vs buds pro (1nd generation) wihc one is better ? Hangisi daha iyi

(Topic created on: 12-14-2024 11:18 AM)
90 Views
Emreyasar_S22ultra
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

İki kulaklıktan birini alacağım ama karar veremedim. 2.el almak durumundayım buds pro ile buds 2 ayni fiyat sayılır. Pro da IP7 sertifikası var. 2 de IP2 var. Öyle olunca pro daha hoş gözüküyor ama bilemedim. Kullanıcılad beni aydınlatırsa çok memnun olurum. Millet buds 2pro vs buds 3pro yaparken bizim garibanlık

9 Comments
SerCnYtmez
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar

Cihaz nedir?

Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 ile buds pro(1.nesil) arasinda kalmistim. Telefon olarak S22ultra var
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklıkta ikinci el alma bence. Hijjen açısından.
nonamee_s23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Katılıyorum kesinlikle
Deep_S22
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Dostum, Buds 2 ve Buds 3 Pro'yu beraber kullanıyorum. Buds 2, Buds 3 Pro'ya çok yakın ses kalitesi sunuyor, 24 bit desteği de var. Sadece açma/kapama özelliği yok. Ses kalitesi gerçekten iyi, kulakta da çok rahat hissettiriyor, bazen unutuyorum kulağımda olduğunu. Yani Buds 2 tavsiye ederim 😊 (garibanlıkta değil kulaklık telefon değildir güncel olsun olmasın aynı ses aynı mantık:)
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Buds pro kullanmış daha sonra şimdi buds 2 pro kullanan biri olarak söylüyorum buds2 serisi daha küçük kulağıma daha iyi oturdu. Buds pro çok kaba olduğundan kulağımda durmuyodu ve acıtıyodu buds2 pro da böyle bi sorunum yok
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler. Buds2pro yu 2.5kya buldum ama butçeyi çok aşıyor. Buds 2 bakıyorum işte
0 Likes
SerCnYtmez
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
O cihaza düz buds hakaret olur. Pro almaya çalış.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
1.nesil pro alsam diyorum da biraz kaba bir kulaklık 2.nesil de butceyi çok aşıyor
0 Likes