Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Sizce Spor ve gündelik kullanım için huawei gt 5 mi yoksa fit 4 mü? View Post
Ritim bozukluğu uyarısı ülkemizde kullanılıyor mu nasıl aktif ediliyor View Post
Hepsiburada üzerinden resmi satıcı olan hepsiburada'dan 44mm olan modeli sipariş ettim orijinaldir diye düşünüyorum resmi satıcı sonuçta, yine de... View Post
Kulaklığımı kayboldu ve şaka gibi kulaklığımı bulamıyorum hani bunlarda bulma özelliği vardır yardım olur msnz Samsung severimde ıphone gibi konum... View Post
Ben beğendim. Fiyatına göre çok iyi. Orijinalini bulamadım ama turuncu kordon su sporları için çok güzel gözüküyor.... View Post
İyi bir indirim degil mi? Hepsiburada satıcısı. Almayı düşünüyorum da. View Post
Samsung türkiye ekibi sorum size. Yaklaşık 1 hafta önce diğer ülkelerde dağıtımına başlanılan wear os güvenlik yaması bize neden... View Post
Samsung galaxy watch 4 40 mm kaç yıl one ui ve güvenlik güncellemesi alacak View Post
Wach 6 claisc var wach 8 çıkınca geçilirmi ? View Post
Ben başlıyorum dostlar: Watch7 View Post
User | Likes Count |
---|---|
195 | |
66 | |
56 | |
50 | |
50 |
User | Count |
---|---|
6 | |