cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch6 Classic Astro Edition İnceleme Deneyimi 😍

(Topic created on: 11-21-2023 08:51 PM)
2846 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri,

Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition cihazını Samsung Türkiye ekibi sayesinde deneme fırsatı buldum ve bu deneyimimi değerli members üyelerine aktarmaktan mutluluk duyuyorum. 😍

Öncelikle arkadaşlar Astro Edition ne demek? Neden ismi Astro Edition konuldu? Kısaca hikayesini anlatmak isterim😊

Yıllar önce kaşiflerAstroloji gök cisimlerinin hareketlerini ve göreceli konumlarını inceleyerek canlı veya cansız varlıkların bunlardan nasıl etkileneceğini araştırır ve raporlar. Samsung Mühendisleri kaşiflerden ilham alarak Galaxy Watch6 Classic Astro Edition cihazının tanıtımını gerçekleştirerek ,astronimiye ilgi verenleri sevindirdi. Dönen çerçevesinde astrolojik terimlerin her biri kendi içinde ayrı ayrı bilgileri vermektedir.Aşağıdaki görsel yardımı ile olayı anlamanızı istedim .😊

image

Samsung Electronics ; sınırlı sayıda üretilenGalaxy Watch6 Classic Astro Edition modelini geçmişle gelecek arasında eşsiz bir köprü kurmasına olanak tanıyan bir cihaz olduğu söylüyorlar️🛸🤩

Tasarım

Galaxy Watch Serisi'nde şimdiye kadarki en büyük ekrana sahip. %30 daha büyük bir ekran ile gelişmiş görselleri ve daha net animasyonaları deneyimleme fırsatı yakaladım. Önceki nesile göre %15 daha ince çerçeve ve artırılmış ekran boyutu, estetik olarak mükemmel bir ekran çerçeve oranı oluşturarak her dokunma ve kaydırma için ek alan sağladığını belirtmek isterim.

Galaxy Watch6 Classic Astro Edition safir kristal camı ve 2000 nit ekran parlaklığına ulaşabilen Süper Amoled ekranı ,güneş altında sorunsuz kullanmanıza olanak tanıyabilen bir saat olduğunu söyleyebilirim.

Dönen çerçeve tasarımının ileri teknolojilerle entegrasyonu ve sınırlı sayıda üretilen saatin tarihi unsurlardan ilham aldığını vurguluyor olması mükemmel bir dokunuş😍

Galaxy watch serisi'nin suya dayanıklılığı ve tabiki gelişmiş Samsung işlemcisine eşlik eden bio-sensörleri ile sizi en iyi halinize ulaştırmak için gece gündüz çalışır durumda💪

image
Görüntü'nün üstüne dokunup hareketlerini görebilirsiniz 

Saatin kadranında yer alan güneş takibi ,ay evreleri ve pusulayla ilgili bilgiler, kullanıcılara güneşin ve ayın yolculuğunu izleme fırsatı veriyor. Güneş takibini gösteren kadran özelliği, güneşin astronomik gözlemlerindeki merkezi rolünü hatırlatırken, gün doğumundan gün batımına kadar güneşin günlük hareketini yansıtıyor.

image

Ay Evreleri ve Takvim :Dönemin kaşiflerinin usturlap ile yaptığı gibi, Ay'ın hareketini,evrelerini ve takvimi bileğinizden kolayca takip etmenize olanak tanır
Güneş Takibi :Gün doğumundan gün batımına kadar Güneş’in hareketlerini saatinizden takip etmenizi olanak sağlar.
Pusula :Doğrudan kadrana yerleştirilen pusula mekanizması aracılığıyla yol göstermeye devam ediyor. Bir zamanlar kaşiflere rehberlik eden pusula, sizi yeni maceralara sürüklemek için kadrandaki yerine konumlandırılmış olması mükemmel deneyim sunuyor .

Batarya kullanımı

Saatin piline gelirsem her şey açık bir şekilde 2 gün boyunca sorunsuz bir şekilde kullanmanıza olanak tanıyor .Eğer güç tasarrufu açık bir şekilde kullanırsanız 3 gün pil kullanımı sağlıyor .

Şarj dolma süresi olarak ;30dk da yaklaşık yarıya kadar dolduran hızlı şarj özelliği çok iyi diyebilirim 

image

Aod özelliği sürekli açık olursa gün boyu kullanmanıza olanak tanır. 

Watch6 Classic ile Watch6 Classic Astro Edition Arasındaki Farkları

Arkadaşlar beklediğiniz soruyu cevaplamaktan mutluluk duyuyorum. Her iki saat arasındaki en büyük **bleep** Watch6 Classic Astro Edition'a özel saat arayüzü tasarlanmış olması ve dönen çervesinde astronomic detaylara yer verilmesidir. Diğer bir **bleep** ise Astro Edition’ın özel bir kutuda,kumaş kordon hediyesiyle birlikte gelmesidir. 

Sağlık kullanımı

Galaxy watch6 classic astro edition cihazında sağlık anlamında en gelişmiş yazılım ve sensörleri kullanmaktadır.

●Kalp atışını gün boyu izlemesine olanak tanır
●Gelişmiş BIA sensörleri sayesinde ânlık yaptığınız aktivitelerı en doğru şekilde ölçmenize olanak tanır.
●En gelişmiş uyku takibi sayesinde gelişmiş analizler ve daha derinlemesine bilgiler içeren ayrıntılı uyku takibi ile uyku kalitenizi arttırmanıza olanak tanıyacaktır .
●Ekg ölçümü, Adet döngüsü, Stres ölçümü ve Oksijen doygunluğu gibi ölçümleri Watch6 Classic Astro Edition ile yapabilirsiniz .

image

image

Tek Hareketle Değişebilir Kordon

Samsung Mühendisleri Watch 6 serisi ile tek bir hareket ile kordonu değiştirmeyi kolaylaştırdı .Yeni stile geçmek için kordon değiştirme tuşuna basınız😍

image

image

Watch S-Wallet İle Tanışın

Akıllı telefon ve akıllı saat ile temassız ödeme imkanı sunan S Wallet ile cüzdansız alışverişin rahatlığını yaşayın😍

S wallet hakkında merak ettiğiniz tüm bilgiler için linke tıklamanız yeterli
https://www.samsung.com/tr/offer/s-wallet/

image

Güncelleme 

Galaxy Watch 6 serisi one uı 5.0 watch ile piyasaya sürülmüştür. Samsung tarafından desteklenen 4 wear os sürümü ve 1 yıl da ek güvenlik güncellemesine uygun modelidir .

Saatinizi uzun yıllar kullansanız bile güncel özellikler ile kullanmanıza olanak tanıyacaklar😍

Sonuç olarak ; Samsung Mühendisleri geçmişten ilham alarak kullanıcılarına dönen çerçeve tasarımına astronomik terimleri ekleyip eskimeyecek bir akıllı saat yapmışlar .Akıllı saatler hayatımızı kolaylaştırıp sağlıklı yaşama yol göstermeye yaradığı için Watch6 Classic Astro Edition tek şarjla 2 gün boyunca sorunsuz bir deneyim yaşattı.

• İşimi yaparken,görüşmelerimi saat üzerinden yaptım
• WhatsApp üzerinde ânlık bildirimleri kesintisiz iletimi çok iyiydi
• Saat üzerinden müzik dinlendim
• Saat üzerinde medya kontrolü çok ise yaradığını söylebilirim
• Saat üzerinde cevap yazmak ve sesli cevap yazdırmak çok kullanışlı
• Spor hedefleri ve Sağlıklı yaşam için gerekenleri yapmanıza olanak tanıyor

Cihazın geliştirilmesini talep edebileceğim tek yönü batarya kapasitesinin arttırılması olabilir. Batarya biraz daha büyük konulup daha uzun pil ömrü verseymiş daha iyi olabilirmiş.😊
Fakat unutmamak gerekir ki bu saat sizi sürekli takip ediyor, akıllı sensörleri her saniye çalışıyor. Böyle bir performans için 2-3 günlük kullanım süresi oldukça iyi denilebilir.Ek olarak üründeki hızlı şarj özelliği sayesinde saatinize kısa sürede kavuşabiliyorsunuz. 

Samsung Mühendisleri watch serisi icin batarya kapasitesinde artışı ve yazılımı'nın gelişip en iyi Watch serilerini müşterilerine sunacağından şüphemiz yok😍

Samsung ekosisteminde bir saat almayı düşünüyorsan ; Watch6 Classic Astro Edition modeli şu ana kadar en gelişmiş akıllı saatidir.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz😍

image

Öncelikle Samsung Türkiye ekibine bu deneyimi bana yaşattıkları için teşekkür ederim.😍 Members üyelerinin akıllarında soru işareti kalmasın diye elimden geldiğince, en iyi şekilde anlatım yapmaya çalıştım.😍

Samsung Ailesi'nin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum.❤️

27 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Beklenen bir posttu❤️🔥 Alfatürk her zamanki gibi kalitesini konuşturmuş.
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yaaa🙈😍😍 teşekkürler kardeşim benim
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim aslan abim ❤️ çok guzel olmuş gönderi. Baya emek vermişsin. Ellerine sağlık
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ne demek 😍❤️
Tolga67
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Çok emek var belliki anlatım tarzi olsun görseller olsun çok profesyonel hazırlanmış bir sunum kardeşim emeğine eline sağlık bilgilendirme için çok teşekkür ederim 😍 😍 😍
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Members üyeleri benim için önemli ,elimden geldiğince en iyi bilgileri yazmaya çalıştım 😍😍 yorumun için teşekkürler kardeşim
Tolga67
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim kardeşim bu konu hakkında hassas olduğunu biliyorum emeğin hakkım ödenmez umarım ilerki zamanlarda daha güzel yerlere geleceğine inanıyorum 😍 😍 😍
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Başaracağım kardeşim inşallah,kendime güveniyorum 😍
Tolga67
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Basaracagini biliyorum zaten kardeşim 😍😍