cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch 6 bağlantı sorunu

(Topic created on: 08-03-2024 01:10 AM)
245 Views
Samsung_G7fRT1F
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Mayıs ayından beridir Galaxy Watch 6 akıllı saati, redmi note 13 pro cihazım ile kullanıyorum. Mayıs ayından bu yana hiçbir sorun yaşamadan saati kullanmama rağmen, yaklaşık bir hafta önce saat ile telefonun bağlantısı bir anda durduk yere kesildi. Sadece saati wi-fi a bağladığım zaman telefonla kısmi(arama yapamıyor, aramaları kabul edemiyorum) bağlantı sağlayabiliyorum. Onun haricinde eskiden olduğu gibi Bluetooth ile bağlantı sağlayamıyorum. Nadiren Bluetooth ile bağlantı sağlayabilsem de hemen kesiliyor. Ve bağlantı kurduğum zamanlarda da telefon bağlı gözükmesine rağmen saatimde bağlantı kesik gözüküyor. Bu şekilde bağlantı kurduğumda bildirimler ancak saatim ekranını açarsam gözüküyor ama kolumda sabit durduğu zaman saatten bildirim alamıyorum. Birkaç kez saati sıfırladım, telefondaki wearable uygulamasını silip baştan kurdum. Ancak ne yazık ki sorunumu çözemedim. En baştan beridir böyle bir sorun olsa saat ve telefon uyumsuzluğu olarak düşünebilirdim ancak üç ay sorunsuz kullanıp bir haftadır bu sıkıntıyı yaşıyor olmak biraz kafa karıştırıcı. Bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?

6 Comments
srdrdmrl77
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Telefondaki uygulamanın ,bütün izinlerine bakın. Ve cihazınıza yüklediğiniz son bir uygulama veya güncellendiği için Bluetooth 'u açıp kapayan bir uygulama vardır ona bakın. Güvenlik ayarlarına bakın,pil tasarruf ayarlarına bakın.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar

Teşekkür ederim cevabınız için. Maalesef bunların da tamamını denedim. Tüm izinler verildi, pil tasarruf modu kapatıldı. Herhangi bir cihaz güncellemesi de yok onları da kontrol ettim. Garantiye göndermeden belki de basit bir çözümü vardır umuduyla araştırma yapayım dedim ama garanti yolu gözüküyor gibi

0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Garantilik bir olay değil. Bakın bende xiaomi cihazımla Watch 46mm saat kullandım o sıkıntı bendede vardı şimdi aklıma geldi. Wear uygulamasını arka planda hep açık tutun uygulamayı kilitleyin arka planda açık kalsın.
Eşimde de Samsung a33 5g var ve huawei saat bağlantısı kopmasın diye uygulamayı arka planda kilitledim hep açık tutuyorum. Şarjda bir problem olmuyor sizde deneyin
0 Likes
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Samsung_G7fRT1F,

Belirtmiş olduğunuz durum için aşağıdaki çözüm adımlarını uygulayarak denemenizi rica ederiz.

"Ayarlar > Uygulamalar > Galaxy Wearable" uygulamasını seçelim, "Depolama" bölümünden "Önbelleği temizle" ardından "Veriyi sil" işlemi yapalım. Bu işlem ile uygulama ayarları resetlenmiş olacak. 

Ardından "Ayarlar > Telefon Hakkında > Sıfırla > Ağ/Bağlantı Ayarlarını Sıfırla" seçeneği üzerinden ağ ayarlarınızı sıfırlama işlemi yapmanızı rica ederiz.

Menüsel adımları tamamladıktan sonra, tekrar cihazları eşleştirerek kontrol ediniz. 

Durum devam ederse cihazı farklı bir telefonda denemenizi öneririz. Eğer başka bir telefonda denedikten sonra, aynı durum yaşanmaz ise, bu durumu yaşadığınız cep telefonunuzdaki kişisel verilerinizi yedekleyip cihazları sıfırlamanızı öneririz. 

Tüm bu işlemlerin ardından durum hala devam ederse, Galaxy Wearable uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Bunun için, Galaxy Wearable uygulamasına giriş yapın ve sol üst köşedeki üç çizgi simgesine dokunun. "Bize Ulaşın" bölümünden "Hata Raporu" seçeneğini tıklayın ve açılan menüde hatanın ara sıra mı yoksa her zaman mı gerçekleştiğini işaretleyin, ardından "Tamam"ı seçin. Açılan alana hatayı ve detaylarını yazın, sonra "Gönder"e tıklayarak işlemi tamamlayın. Bu işlemin ardından, Samsung Members ekibi cihazınızın yazılımını kontrol edecek ve size uygulama üzerinden geri dönüş yapacaktır. 

Teşekkürler. 
MOD

0 Likes
Giyilebilir Cihazlar

Sayın srdrdmrl77 ve moderatör, cevaplarınız için teşekkür ederim. İki öneriyi de uygulayacağım. Umarım faydası olur

0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
  • Aynı sorunu yaşayanların da faydalanabilmesi adına bir güncelleme yapayım. Öncelikle yukarıda forum moderatörünün belirttiği aşamalar ile cihazı yeniden kurdum. Kurulum bu şekilde daha sorunsuzdu (önceden kurulum aşamasında da çok fazla hata alıyordum). Sonrasında sayın srdrdmrl77'nin belirttiği gibi wearable uygulamasını sürekli açık bıraktım. 5 - 6 saattir herhangi bir kesinti yaşamadım. Wearable uygulamasını açık uygulamalardan kapatınca bağlantı kesiliyor (eskiden açık olmasa dahi bağlantı kesilmiyordu ama şu an için bu da işimi görür). O yüzden yukarıdaki tavsiye kesinlikle işe yarıyor diyebilirim. 
0 Likes