- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-17-2023 12:49 AM (Last edited 08-17-2023 12:51 AM by Bakırçay ) in
Giyilebilir CihazlarMerhabalar,
Bir önceki saatim Galaxy Watch 5'ti. Telefonda Spotify, YouTube vb. medya uygulamalarından bir müzik veya video açtığımda saatin altında medya oynatıldığına dair bir gösterge çıkıyordu. Üzerine tıklayınca da ilgili medya kontrolleri veya ilgili uygulama açılıyordu. Aynı şekilde telefon görüşmesi yaparken saatten değil de normal telefondan da arama yapsam saatte arama olduğuna dair ibare çıkıyordu. Galaxy Watch 6 Classic'e geçiş yaptım fakat performans ve stabilite olarak Watch 5'ten daha kötü bir durum ile karşılaştım. Telefondan medya açtığımda gösterge gelmiyor. İlgili uygulamayı saatten de açarsam (örn. Spotify) ancak o zaman aşağıda medya oynatıldığına dair ibare çıkıyor. Telefon görüşmesi yaparken ilgili ibare çıkmıyor vs.
Aynı zamanda yukarıdan aşağı çekip hızlı ayarlar menüsünü açtığımda, uygulamalar arasında geçişlerde, ayarlar menüsünde gezerken vs. kasmalar yaşanıyor. Hele uygulama da güncelleniyorsa o ara tam şenlik oluyor. Her yerde kasmaya başlıyor.
Kapatıp açtım, güncellemesini yaptım vs. Bir değişiklik olmadı. Bu sorunların sebebi nedir? Stabilite sorunları mı var yoksa bu medya ve telefon ibarelerinin görünmesi için farklı bir ayar mı açmam gerekiyor anlamadım. Galaxy Watch 5'te bu sorunları yaşamıyordum. Bir çözümü var mı bunların?
Ayrıca saati yeni kurdum. Daha hiçbir ekstra uygulama kurmadan (yalnızca dahili uygulamalar ile) hafızasının %50'den fazlası dolu görünüyor. Bu normal mi?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-17-2023 10:39 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba ibrky,
Bu konuda güncellemeler devam etmektedir. Güncellemeleri takip etmenizi rica ederiz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-17-2023 06:21 AM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-17-2023 07:47 AM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-17-2023 10:39 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba ibrky,
Bu konuda güncellemeler devam etmektedir. Güncellemeleri takip etmenizi rica ederiz.
Teşekkürler.
MOD