cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 6 Classic vs Galaxy Watch 7

(Topic created on: 11-15-2024 11:49 PM)
267 Views
Megee
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

İkisi arasında kaldım. Şuanlık aralarında 3 bin liralık fiyat farkı var o farki verebilirim ama değer mi değmez mi kararsızım. Olmadı huawei watch gt4 almak istiyorum ama uyumluluk sorunlarını riske atmak da istemiyorum. Sizce watch 6 classic mi watch 7 mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
yavuza50
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 hiçbir işe yaramaz saçma sapan bir saat gps bulmaz arayüzde kasar nabız sensörü çok kararlı değil 16gb depolama alanı var spofity dan sarkı bile yüklenmez... bu saydığım durumların hepsi watch 7 de düzeltildi alacaksanız watch 7 alın veya fit 3 alın emin olun fit 3 her işinizi görür, watch 6 kullanıyorum saatten konusma özelliğini saati alalı 1 sene oldu 5 kere belki kullanmışımdır insanların içinde telefonu hoparlore alıp konuşmak nasıl hissetiriyor ise saatten konuşmak da aynı şey

View solution in context

0 Likes
18 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Çok Benzer Saatler Ben Olsam Watch 7 Alırdım Ama Daha Güçlü Olduğu İçin 👍
Megee
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bu bana çok bisey katar mı ben belkide çoğu özelliği ve uygulama yelpazesini kullanmicam, sağlık özellikleri, mesaj ve aramalara cevap verme bide medya yönetici kullanırım
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Öyle Diyorsanız Ve Arada Ciddi Fiyat Farkı Olduğunuda Düşünürsek Watch 6 Classic Mantıklı Olabilir 👍 Bide Benzer Saatler Zaten Dediğim Gibi 👍
Megee
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Huawei gt4 alsam uyumluluk hakkında bir sıkıntı yaşar mıyım. Bunun hakkında bilginiz var mıdır?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Her Zaman Samsung Saat Kullanmak Daha Avantajlıdır Samsung Cihazlarda Bazı Özelliklerden Yararlanmayabilirsiniz Başka Bir Markanın Saatini Alırsınız Bide Huaweide Uygulama Desteği Çok Yok Falan
Deniz7
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Huawei bir akıllı bilekliğim var ve özellikleri kullanmak icin huawein uygulamasının sürekli arkada açık kalması gerekiyor ve inanılmaz şarj yiyor ben de samsung'a gecmeyi düşünüyorum
Giyilebilir Cihazlar
Görünüm diyorsan 6 cc donanım diyorsan 7
Megee
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Görünüm çok farketmez ya uzun ömürlü olsun bide 7nin pil performansı 6 dan iyiyse çok iyi
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
7 al bende 6cc var kasıyor