cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung telefona Huawei Akıllı Saat

(Topic created on: 11-16-2024 12:19 PM)
196 Views
Megee
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Huawei gt4 almak istiyorum normalde galaxy watch alma niyetim vardı ama 14 günlük pil süresi de beni cezbediyor zaten Galaxy Watch'ın belkide birçok özelliğini kullanmicam buna rağmen max 2 gün sarj süresi sıkıntı. Elimde s23 ultra var sizce huawei watch gt4 saati ile uyumluluk sorunları yaşar mıyım veya özelliklerden kısıtlanma durumu olur mu.

19 Comments
CGRZBN
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ben samsung telefonumla 2 yıl huawei watch fit 2 kullandım. Bir kere bile herhangi bir sorun yaşamadım. Rahat olabilirsin.
0 Likes
Megee
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Fitler de belki sıkıntı olmazda watch korkutuyor işte
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Fit 2 dediğimiz saatte telefonla konuşma vardı saatten müzik kontrolü hatta saate müzik atarak telefona bile ihtiyaç olmadan kulaklığı saate bağlayarak müzik dinleme vardı. Haritalar navigasyon yol tarifi vardı. Mesaj yanıtlama vardı. Kamera kontrolü vardı. Uygulama yükleme vardı. Rehberini görme numara kaydetme arama yapabilme vardı. Gt 4'te olup onda olmayan hiçbir şey yoktu. Hatta tasarım olarak bence çok daha iyi olduğu için yeni fit 3'ü öneririm sana.
0 Likes
Megee
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Tek eksisi uygulama indirememekse onuda kullanmam zaten fit3lere bir bakayım ozaman ben. Umarım uyumlulukda sorun yaşamam
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Uygulama indirmede vardı. Yukardada söyledim. Yani en azından bi bak derim. Hiçbir şey olmazsa fikir olur. Hem hiçbir eksik özelliği yok hemde tasarım olarak apple watch'un aynısı. Bence güzel.
Megee
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Sağolun tavsiyeleriniz için ben bir incelerim
CGRZBN
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim. Hangisini tercih edersen et hayırlı olsun şimdiden
Giyilebilir Cihazlar
Bende xiaomi watch s3 kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım ben sizin gibi düşünüp bu saati aldım
0 Likes
Megee
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
İnceleme videolarını izlediğim de aramalarda medya kontrolünde vb çok sağlıklı calismiyordu hatta telefonda dinlediğin müziği saatden ayarlanamıyordu. Sizinkinde böyle bir sorun yok değil mi