cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 6 Classic siparişinin randevusu iptal edildi ve yeni tarih verilmedi

(Topic created on: 08-11-2023 02:37 PM)
185 Views
Worldwide12
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

ilk defa bir ürün için 31 temmuzda samsung shop üzerinden ön sipariş verdim vermez olaydım. Kapıda ödeme ve ürünün teslimatı üzerine 7 temmuz olarak gün verilmişti 5 temmuz günü 7 temmuzda siparişin gelemeyeceğini ve yeni bir randevu veya yeni bir zaman vermelerinin imkansız olduğunu söylediler ve siparişim böylelikle havada kaldı. Değişim kampanyası kapsamında ürün vereceğim için ve Kapıda ödeme seçtiğim için randevu tarihinde evde bulunmam zorunluymuş fakat randevu tarihi veren yok ortada bir zaman söyleyen de yok. Müşteri hizmletlerini defalarca aramama rağmen bir zaman veremiyoruz denilip duruyor. Bu ürün gelecek ve teslim alacağım diye bazı seyahatlerimi iptal ettim samsung türkiye nin ürün için arayıp randevu vermesini bekliyorum. Bu şekilde birşey olacaksa bu ürünler neden satıldı stokta olmayan ürün için sipariş alınıp ne zaman geleceği belli değil siz bizden haber bekleyin denilir mi bu nasıl bir satış anlayamadım ve ilk defa gördüm. Çeşitli teknoloji mağazalarında aynı ürünü sorduğumda stoğun gayet yeterli bir şekilde bulunduğunu söylüyorlar samsung kendi sitesinden alan müşterisine ürün stoğu ayırmadan teknoloji mağazalarına mı dağıtıyor nasıl bir sistem onu hiç anlayamadım. Bu mağduriyetin acil şekilde giderilmesini istiyorum.

14 Comments
omercolak
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

Ben de Apple ekosisteminden Samsung'a yönelmiştim. Eşime de Samsung planlıyorduk bu aralar ama bu saçmalığın üzerine erteleme kararı aldık. iPhone 15 lansmanı sonrasında sanırım geri dönüyoruz Apple'a. Ben ucuz hizmet istesem Xiaomi falan alırım. Ben kalite arıyorum.

Bugün bu saçmalığı yaşarsak yarın ne yaşayacağımız mechul. Zaten EKG ölçümüyle ilgili problemler falan olmuş, bazı uygulamalar Türkiye'de çalışmıyormuş bilmem ne. Hiçbir kullanıcının bu tarz sorunlarla uğraşıp çözüm araması gerekmiyor. Eğer gerektiğini iddia ediyorsa bu firma, bu tarafa yönelmekte hata etmişiz demektir.

Örneğin saatte Türkçe sesli yazma neden yok? Bunu ayarlamak için benim mi uğraşmam gerekiyor? Bunu bir Türk'ün kullanacağını saat daha dil seçer seçmez bilmiyor mu?

Google asistan neden silindi ve tekrar yükleyemiyorum Watch 5'e? Bununla uğraşmak zorunda mıyım?

Madem Samsung'a geçiyorum dedim ve oled ekranlı Galaxy Book 3 falan neden satın alamıyorum? Niye bu ülkede satılmıyor bu cihaz?

Bu olayın üzerine kafamda türlü türlü sorular. Samsung'un Türkiye'yi temsil eden ekibinin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Ondan sonra bile kısa sürede toparlanamaz.

Ayrıca bu websitenin tasarımını hangi salak yapıyor? Böyle işçilik mi olur? (Yazılım Geliştiricisiyim)

ugur_tunc
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
:) :) ya şehir dışına çıkacağım kitlendim kaldım... plan program yapamıyorum.. bu hafta izmire gidecektim.. gidemiyorum.. esnekliğim tık vardı.. haftaya bıraktım.. haftaya gelse belki bir nebze.. ama haftaya da gelmezse ben yokken gelirse adreste yokum.. sıkıntı.. adres değiştirmeye çalışsam adresi değiştirip başka yere alasıya bir iki haftaya ben zaten ankaraya dönerim işler iyice karışır zorlaşır.. kargo kaybolur ;) lesin yaparlar.. ee daha bunun eski ürünü gönderme vs işleri var.. iadesi var.. kartı eksi hesaptan ödüyorum mecburen bu ara.. 2.500 alacağım vardı.. hesap kesimi olacak 2.5k için fazladan faiz ödemiş olacağım bir süre.. toplam tutarı 3e bölecektim.. dedim iade ederim belki blok halinde iade olsun bölmedim.. süresi geçti... vs vs... şimdi bu kadar değişkene göre biz iyi kötü herkes kendi özel durumuna göre bir plan yapıyor :) dünyanın sonu değil farkındayım ama insan bi de heves ediyor.. r de sözleşme baştan nasıl kurulduysa riayet edilsin istiyor... şimdi biz takas desteği için 7 günü bir 7 gün geciktirip cihazı göndersek ne olur??? Kesin bizi kampanyadan çıkarırlar şartlara uymdık diye.. ya da kapıda ödeme seçtiysek abi sen cihazı bırak 7 gün sonra gel desek cihazı bize bırakırkar mı?? Beklemeniz yeterli olacaktır desek paranızı almanız için?? Olmazzzz... hiç olmaz hem de. Sözleşmenin taragı olarak kocaman kocaman avukatları tepemize çöker. Ya da zaten ilgili haklardan faydalanamaz ve bu sözleşmenin bir tarafı asla olamayız.. bize gelince öyle, Samsung Türkiyeye ve DRK Aksesuara gelince böyle.. hak değil bu.. çaresizce bekliyoruz. THH'ye gitse.. gitti geldi desek zaten TR şartları da belli herkes bekletin 2 hafta nolcak kafasında.. öyle olmasa bile sonuçlanana kadar 5 ay geçiyor :) yani işin özü insanın bunlar zoruna gidiyor.. yoksa yemişim saatini.. alsınlar münasip kollarına taksınlar!
ugur_tunc
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Özetle Samsung hoştur ama Samsung Türkiye ve DRK Aksesuar boştur!
Giyilebilir Cihazlar
Samsung Shopdan Bir Şey Alınmaz
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Worldwide12,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz. Kayıtlarınızı incelediğimizde 12.08.2023 tarihinde yetkili birimlerimiz tarafından size geri dönüş yapıldığını görmekteyiz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes