cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 4 yardım

(Topic created on: 04-23-2023 02:24 PM)
356 Views
Auross
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy watch 4 cihazına play store dan istediğimiz uygulamayı yükleyebiliyor muyuz yoksa sadece saatin desteklediği uygulamalar mı bulunuyor? Mesela Tosla, WhatsApp ve YouTube uygulamarı yüklenebiliyor mu? Kullanan varsa bakıp söyleyebilirse memnun olurum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

cihazda sadece galaxy store içerisindeki  uygulamalar yükleniyor. farklı yükleme  işlemleri cihaza zarar verebilir dikkat etmenizi öneririm dostum. 

View solution in context

8 Comments
Emir-S22
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
sadece saat optimizqsyomu yapılmış uygulamalar var YouTube tarayıcıdan açılıyor
Auross
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Kullanıyorsanız bakma şansınız var mı tosla bulunuyor mu play store da?
Emir-S22
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
yok bulunmuyor
Auross
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Peki nfc ödemesi yaparken ben tosla kartımı kaydedicem uygulaması telefonda olmasa da nfc ödeme yapılabiliyor mu?
Auross
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Yanlış yazmışım pardon tosla kartı kaydetmem nfc ödemesi için yeterli mi? Saatte tosla uygulaması olmada da nfc çalışır mı?
Emir-S22
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
samsung pay lazım kaydetmeniz içinde samsung pas öyle kullanamazsınız bdk karırı vardır
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Play Store harici uyg. yüklenebiliyor değişik yöntemler var. Bugjaeger ile yüklenebiliyor. Nfc ödeme world mobilde çalışıyor garanti bonusta çalışmıyor diğerlerini bilmiyorum.
0 Likes
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

cihazda sadece galaxy store içerisindeki  uygulamalar yükleniyor. farklı yükleme  işlemleri cihaza zarar verebilir dikkat etmenizi öneririm dostum.