cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy watch 6 classic Google asistan yok

(Topic created on: 4 weeks ago)
137 Views
F4rmr
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Saati aldım tüm uygulama guncellemerini yaptım ama Google asistan uygulaması yok en son apk olarak yükledim asistanı ama ondada google(tarayıcı olan değil google ın ana uygulaması) uygulamasını güncelle diyor orada da cihazınıza uyumlu değil diyor. Yt deki çözümleri denedim ama orada genelde uygulama güncelleme kısmında çıkıyor ama burda onda yok ve apk da çalışmadibaok denedim vpn denedim dil değiştirdim olmuyor kardeşimin watch 4 unde ise kurulu nasıl 6 uyumsuz olabilir aklım almıyor bilgisi olan yardım edebilir mi

5 Comments
F4rmr
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Saateki tarayıcıdan asistanin kinkine girdim saaten Google play e yönlendiriyor orda da uyumsuz diyor
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba kardeşim,

Telefondan Google asistan dilini ingizlice yapıp sonra saat üzerinden google Asistanı kurabilirsiniz

Daha sonra aynı ayarları yapıp Türkçeye alıp kullanabilirsiniz google Asistanı satinizde
F4rmr
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba,denedim fakat sorun şu sizin dediğinizde Google asistan yüklü ama çalışmıyor bende ise direkt olarak uygulama yüklü değil çözüm önerilerindeki gibi güncellemeler kısmında da gözükmüyor tarayıcıdan beni asistanin play store sayfasına yönlendirmesini denedim fakat olmadı
F4rmr
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Apk olarak yükledim o da direkt google servislerinin ana uygulamasını guncellememi söylüyor fakat o da uyumlu değil
0 Likes
F4rmr
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Eğer burayı okuyan olursa diye yazıyorum bir süre sonra kendi kendine guncellemelerde belirdi ve kurdum yukarıdaki arkadaşın dediği yöntem ile
0 Likes