- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-03-2023
09:41 PM
(Last edited
08-03-2023
09:43 PM
by
Gökırmak
) in
Merhaba iyi günler cihazım şarj olurken çok ısınıyor ve şarj işlemini durduruyor ( yıldırım işareti var ama alttaki tam şarja kalan süre yazısı gidiyor ve çok yavaş şarj oluyor) Ayrıca cihaz kesinlikle güneş altında değil ve güneş almayan odada da denedim. Toplamda 2 saatte dolması gereken pil 3 4 saatlere kadar sarkabiliyor . Garantiye yollamalı mıyım yoksa başka şekilde düzeltilebilir mi? Cihazı yenilemelerini talep etsem yenilerler mi? Teşekkürler
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-04-2023 02:23 AM in
Giyilebilir CihazlarŞarj sırasında cihaz ve şarj cihazı ısınabilir. Ayrıca, cihazınız dış ortam koşulları nedeniyle ısınabilir (ör. uzun süre çok sıcak alanlarda kullanım, cihazın çok soğuk veya çok sıcak yerlere konması, cihazın doğrudan güneş ışığına maruz bırakılması. vb.)
Cihaz şarj veya kullanım esnasında ısındığında veya belirli bir sıcaklığa ulaştığında cihazı aşırı ısınmaya karşı korumak için tasarlanmış algoritma çalışır ve bu durumda “Pilin soğutulması gerekiyor” açılır penceresi ile özellikler ve performans sınırlandırılabilir.
Bu, cihazda herhangi bir hasar meydana gelmesini önlemek için ortaya çıkan normal bir çalışma durumudur.
Bu süre içinde cihazın soğumasını bekleyin ve ardından cihazı kullanmaya veya tekrar şarj etmeye başlayın.
eğer bu durum anormal şekilde oluyorsa servise gitmelisin dostum. talebini servise söylersin oluyorsa değişime uygunsa yaparlar eğer onarımsa onarım yaparlar tavsiyem servisle görüşmende yarar var dostum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-03-2023 09:45 PM (Last edited 08-03-2023 09:45 PM ) in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-03-2023 09:50 PM in
Giyilebilir CihazlarHocam ben daha önce adım ölçerken çok yanlış ölçtüğü için bdh bilişime yollamıştım yazılım yükleyip sıfırlayıp yollamışlardı (yine düzelmedi). Hava şuan çok sıcak değil akşam serinliği var biraz. Ama ona rağmen çok ısınıyor ve alttaki süre yine kayboldu. Bugün sabah yanına bir el fanı koydum ve sorun çözüldü ama sürekli el fanı kullanamam. Sizin cihazınızda ne problemi vardı hocam?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-03-2023 09:55 PM in
Giyilebilir CihazlarBu arada benim diğer yorumumda bahsettiğim servis problemim telefon ile alakalı.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-03-2023 10:10 PM in
Giyilebilir CihazlarTeşekkür ederim hocam sağolun
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-03-2023 10:12 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-04-2023 02:23 AM in
Giyilebilir CihazlarŞarj sırasında cihaz ve şarj cihazı ısınabilir. Ayrıca, cihazınız dış ortam koşulları nedeniyle ısınabilir (ör. uzun süre çok sıcak alanlarda kullanım, cihazın çok soğuk veya çok sıcak yerlere konması, cihazın doğrudan güneş ışığına maruz bırakılması. vb.)
Cihaz şarj veya kullanım esnasında ısındığında veya belirli bir sıcaklığa ulaştığında cihazı aşırı ısınmaya karşı korumak için tasarlanmış algoritma çalışır ve bu durumda “Pilin soğutulması gerekiyor” açılır penceresi ile özellikler ve performans sınırlandırılabilir.
Bu, cihazda herhangi bir hasar meydana gelmesini önlemek için ortaya çıkan normal bir çalışma durumudur.
Bu süre içinde cihazın soğumasını bekleyin ve ardından cihazı kullanmaya veya tekrar şarj etmeye başlayın.
eğer bu durum anormal şekilde oluyorsa servise gitmelisin dostum. talebini servise söylersin oluyorsa değişime uygunsa yaparlar eğer onarımsa onarım yaparlar tavsiyem servisle görüşmende yarar var dostum.