cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 4 Classic şarj olurken aşırı ısınıyor ve şarj duruyor

(Topic created on: 08-03-2023 09:41 PM)
589 Views
efe922883
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba iyi günler cihazım şarj olurken çok ısınıyor ve şarj işlemini durduruyor ( yıldırım işareti var ama alttaki tam şarja kalan süre yazısı gidiyor ve çok yavaş şarj oluyor) Ayrıca cihaz kesinlikle güneş altında değil ve güneş almayan odada da denedim. Toplamda 2 saatte dolması gereken pil 3 4 saatlere kadar sarkabiliyor . Garantiye yollamalı mıyım yoksa başka şekilde düzeltilebilir mi? Cihazı yenilemelerini talep etsem yenilerler mi? Teşekkürler

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

Şarj sırasında cihaz ve şarj cihazı ısınabilir. Ayrıca, cihazınız dış ortam koşulları nedeniyle ısınabilir (ör. uzun süre çok sıcak alanlarda kullanım, cihazın çok soğuk veya çok sıcak yerlere konması, cihazın doğrudan güneş ışığına maruz bırakılması. vb.)

Cihaz şarj veya kullanım esnasında ısındığında veya belirli bir sıcaklığa ulaştığında cihazı aşırı ısınmaya karşı korumak için tasarlanmış algoritma çalışır ve bu durumda “Pilin soğutulması gerekiyor” açılır penceresi ile özellikler ve performans sınırlandırılabilir.

Bu, cihazda herhangi bir hasar meydana gelmesini önlemek için ortaya çıkan normal bir çalışma durumudur.

Bu süre içinde cihazın soğumasını bekleyin ve ardından cihazı kullanmaya veya tekrar şarj etmeye başlayın.

eğer bu durum anormal şekilde oluyorsa servise gitmelisin dostum. talebini servise söylersin oluyorsa değişime uygunsa yaparlar eğer onarımsa onarım yaparlar tavsiyem servisle görüşmende yarar var dostum. 

View solution in context

6 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Isınma normal kardeşim. Garantiye yollasan da normal karşılanır zaten. Sarjda ısınma normal. Cihazı yenilemeyi talep etsen dalga bile geçebilirler. Alay etmeyi seviyorlar. Hiç bir bilgileri yok. 5 saatte sarj oluyor desen bile "hızlı sarj özelliği yok, normal" derler. Bu yüzden servis ile uğraşmaya gerek yok. Ben 3 oldu gidip geliyorum dalga geçer gibi beni gönderip gönderip duruyor çözüm merkezi. Samsung Türkiye işte 😃
efe922883
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar

Hocam ben daha önce adım ölçerken çok yanlış ölçtüğü için bdh bilişime yollamıştım yazılım yükleyip sıfırlayıp yollamışlardı (yine düzelmedi). Hava şuan çok sıcak değil akşam serinliği var biraz. Ama ona rağmen çok ısınıyor ve alttaki süre yine kayboldu. Bugün sabah yanına bir el fanı koydum ve sorun çözüldü ama sürekli el fanı kullanamam. Sizin cihazınızda ne problemi vardı hocam?

Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben Gear Sport kullanıyordum ve gerçekten sarjda çok ısınıyordu. Demek ki samsung bu sorunu halen çözememiş. Samsung servislerinde çözüm bulamazsınız. Sizin cihazınızda gerçekten bir sorun olsa bile servis bunu normal karşılıyor. Yazılım atıp geri veriyor. Tüketici Hakem Heyetine başvurmanızı tavsiye ederim.

Bu arada benim diğer yorumumda bahsettiğim servis problemim telefon ile alakalı.
efe922883
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar

Teşekkür ederim hocam sağolun

Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ne demek rica ederim. Umarım problemin çözüme kavuşur.
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

Şarj sırasında cihaz ve şarj cihazı ısınabilir. Ayrıca, cihazınız dış ortam koşulları nedeniyle ısınabilir (ör. uzun süre çok sıcak alanlarda kullanım, cihazın çok soğuk veya çok sıcak yerlere konması, cihazın doğrudan güneş ışığına maruz bırakılması. vb.)

Cihaz şarj veya kullanım esnasında ısındığında veya belirli bir sıcaklığa ulaştığında cihazı aşırı ısınmaya karşı korumak için tasarlanmış algoritma çalışır ve bu durumda “Pilin soğutulması gerekiyor” açılır penceresi ile özellikler ve performans sınırlandırılabilir.

Bu, cihazda herhangi bir hasar meydana gelmesini önlemek için ortaya çıkan normal bir çalışma durumudur.

Bu süre içinde cihazın soğumasını bekleyin ve ardından cihazı kullanmaya veya tekrar şarj etmeye başlayın.

eğer bu durum anormal şekilde oluyorsa servise gitmelisin dostum. talebini servise söylersin oluyorsa değişime uygunsa yaparlar eğer onarımsa onarım yaparlar tavsiyem servisle görüşmende yarar var dostum.