cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds3 Pro Üretim Hatası

(Topic created on: 08-24-2024 02:38 PM)
78 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Yine merhabalar. Dün attığım gönderiden sonra kukulaklığımı detaylıca inceledikten sonra tek problemin Blade Lights olmadığını fârk ettim. 

Kulaklığımda şuana kadar fârk ettiğim problemler:

●Sağ kulaklıkta turuncu leke var
image

●Sol kulaklık ucunda küçük çatlak var

image

image

image

●İki kulaklığın kasasında da açıklıklar var

image

image

image
Kusurlu üretim

image

●Blade Light sağ kulaklığın ışığı kısık

image

image

●2 Defa aramalarda sağ kulaklıktan 1 saniyeliğine cızırtı sesi

Galaxy Buds3 Pro problemleri bitmek bilmiyor. Umarım serviste yardımcı olabilirler. Bu problemlere rağmen biz bir sorun göremedik derlerse Bursa Ebru Elektronik Samsung yetkili servisini 3. Kez Tüketici haklarına şikayet edeceğim. Tüketici Haklarına başvurumu sağlayacağım.

Galaxy Buds3 Pro bu yıl sipariş edilmemesi gereken bir kulaklık. 1 ay bekletip tekrar sorunlu kulaklık yollayan bir firmadan zaten bir şey beklemiyorum.

Moderatörler siz de bunu bildirmek ve yardımcı olmak yerine gönderi kapatmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Samsung'un ilgisi ancak bu kadar olur. Başka markalar sorun çözülene kadar peşinden koşarken Samsung sorununu çözsün diye sürüne sürüne onlara ulaşmaya çalışıyorsun. Bekletim kalmadı. Artık servise ne olacağını bilerek gidiyorum. Servise gitmemin sebebi de tüketici haklarına en azından servise gittim yine de çözüm sağlamadılar diyebilmek için. Yoksa servise gitmek artık sadece vakit kaybı. Servise gitmesem Samsung "Biz servise alalım dedik o istemedi" diyerek savunma gönderecektir zaten. Bu sebeple mecbur Ebru Elektronik Samsung servisine tekrardan selam vereceğim. Ümidim yok ama umarım bu sefer adam akıllı iş yaparlar.

25 Comments
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Şimdi de trendyolda dayanamadım telefonun kendisi ortada yok daha kılıf bakıyorum 😭 (dayanamadım ne varsa ekledim)
Giyilebilir Cihazlar
Bir değil, iki değil ki bi hata bulmasınlar komple sıkıntılı,ayıplı ürün direk değişim yada para iadesi olması gerekiyor..
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Umarım yaparlar. Ebru Elektronik servisinde adım çıktığı için ve serviste alay konusu olduğum için yardımcı olmuyorlar maalesef.
SahinRocker
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Dostum Bendede Bir Tane Samsung A73 Vardı Soketi Bozuktu Tüketici Hakemine Şikayet Ettim Kazandım 0 Telefon Verdiler Hemde Samsung S23 Fan Edition Aldım Beleşten 😁🤘
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Maşallah çok şanslıymışsın. Buds3 Pro için tüketici haklarına versem de bir üst modeli olmadığı için aynı cihaz elime gelir yine😅
SahinRocker
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Valla Şans Değil Haklarını Savunup Peşinden Koşacaksın Her Canım Sıkıldığında Tüketici Haklarına Başvururum Ve Kazanırım 🤘😁
0 Likes