Batt
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-04-2021
04:22 PM
(Last edited
11-04-2021
04:24 PM
by
Manavgat
) in
Aşağıdaki hedeyi 2020 şubatında Mediamarkt'tan satın aldığımda bir mutluydum ki görmeniz lazım.
Ama tabii ki bu mutluluğum ilk kullanımımdan sonra şaşkınlığa, daha sonra da kızgınlığa dönüştü.
Karşı tarafın sesi çok iyi geliyor problem yok, müzik falan da çok güzel dinliyorum ama konuşmaya başladığımda karşı taraf, arabanın içinde dahi olsam, `ne diyosun?` `seni anlamıyorum` `nereden konuşuyorsun' gibi geri dönüşlere başlıyor. Böylesine bir ilk tecrübenin verdiği şaşkınlıkla hemen Mediamarkt'a gittim. Ancak hijyen koşulları sebebi ile kulaklıklar iade edilemiyomuş.
Yapacak bir şey yok, sonrasında Samsung'a gittim. Güncelle geçer, ben de kullanıyorum ben de problem olmuyor dediler. Gittim güncelledim, çalışıyor diye önce bir heyecanlandım ama maalesef yine çok uzun sürmedi.
Umudumu kaybetmeden ısrarla denedim bir süre daha. Baktım olacak gibi değil, bir de üstüne sinirleniyorum. Artık sadece antrenman yaparken müzik dinliyorum.
Tabi ki böyle bir tecrübe de buds+ ve live gibi ürünleri bir daha hiç gündemime bile almadım.
Apple'a neden o kadar para verdiğimizin cevabı için teşekkürler Samsung!
Not; Geçenlerde antrenman esnasında eşim aradı hadi deniyim dedim, iki cümle kurdum, telefonu alır mısın diyince de artık güldüm geçtim.
Solved! Go to Solution.
3 Comments
Limoncelloo
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-04-2021 04:25 PM in
Giyilebilir Cihazlarortam sesi engelleme açık mı?
Batt
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-04-2021 04:31 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Elbet tabi açık.
Solution
YasinS10Lite
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-04-2021 09:06 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Kardeş şimdiden geçmiş olsun. Buds da kronik iki sorun var
1) Bu söylemiş olduğun ses problemi
2) Birden bire bozulma sorunu
Bu iki sorunda çıkıp çıkmayacağı belli değil. Örneğin ben buds kullanırken 2 numaralı sorunu yaşadım fakat arkadaşımınkinde hiçbir sorun yok hâlâ kullanıyor.
Sadade gelcek olursam ürünü bu şikayetle birlikte yetkili servise ver. Kronik arıza olduğu için kulaklık değişimi yaparlar.
1) Bu söylemiş olduğun ses problemi
2) Birden bire bozulma sorunu
Bu iki sorunda çıkıp çıkmayacağı belli değil. Örneğin ben buds kullanırken 2 numaralı sorunu yaşadım fakat arkadaşımınkinde hiçbir sorun yok hâlâ kullanıyor.
Sadade gelcek olursam ürünü bu şikayetle birlikte yetkili servise ver. Kronik arıza olduğu için kulaklık değişimi yaparlar.