Resolved! Solved

Original topic:

[🎧] Galaxy Buds FE ile Yaşadığım Deneyimler. 😍

(Topic created on: 07-08-2024 02:24 PM)
1531 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhabalar Members Ailesi,👋

Umarım gününüz güzel geçmiştir ve geçecektir.😊

Bu gönderimde size şuana kadar 2-3 ay boyunca deneyimleyebildiğim Galaxy Buds FE ile ilgili deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.

Umarım bu gönderi Galaxy Buds FE almak isteyen arkadaşlarım için yararlı olur.🙏

Gönderim,

1.Olumlu Yönleri
2.Olumsuz Yönleri

olmak üzere iki bölümden oluşacak. Haydi başlayalım!

image
Galaxy Buds FE (Düzenlendi)

1. Olumlu Yönleri

A)Ses Deneyimi

Belirtmem gerekiyor ki bu kulaklık ile fiyatına oranla gerçekten harika bir ses deneyimi yaşadım ve aktif gürültü engelleyici ya da ortam sesi gibi özellikler gerçekten çok işime yaradı. Bu konuda kulaklığı gayet işe yarar bulduğumu belirtmem gerek. En iyi ses deneyimini almak için Galaxy Wearable uygulamasından uyum testi yapmanızı tavsiye ederim.😊

image
Kulaklık Uyum Testi

B)Pil Ömrü ve Şarj

Samsung'un orijinal sitesinde bu kulaklığın tam şarj ile 18 saat pil ömrüne sahip olduğu belirtilmekte. Bu kulaklığı aktif olarak kullandığımda 2 günü rahatlıkla çıkarabildim. 1 saat şarj ile 4-5 saat pil ömrü elde etmem de hoşuma giden detaylardan.

C)Tasarım

Galaxy Buds 2 ile Buds FE'yi karşılaştırdığınızda göreceksiniz ki bu iki kulaklığın tasarımları birbirine çok benzer. Kulaklığın tasarımını sade ve hoş buldum. Kutudaki kulaklıkların ise kulağa tam oturacak şekilde tasarlandığını belirtmem lazım.😊

D)Galaxy AI Desteği

Eğer cihazınız Galaxy AI özelliklerini destekliyor ise bu kulaklık Sözlü Çevirmen özelliği gibi biz kullanıcılara, Galaxy AI destekli özelliklere işlev kazandırıyor.

image
Sözlü Çevirmen +Galaxy Buds FE

2.Olumsuz Yönleri

A)Aktif Gürültü Engelleyici Sorunu

Kulaklık kulaktan çıkarıldığında otomatik olarak Aktif Gürültü Engelleyici modunu kapatması beni rahatsız eden detaylardan biriydi ve bu durumla ilgili bir ayarın bulunmaması da. Samsung Türkiye yazılım ekibinin bu sorunla ilgili bir güncelleme yayınlamasını umuyorum.

B)Kablosuz Şarj

Bu kulaklıktan 400 TL daha pahalı bir fiyata sahip olan Galaxy Buds 2'inin kablosuz şarj desteğine sahip olmasına rağmen Buds FE'de kablosuz şarj desteğinin bulunmaması beni üzen detaylardanı.

C)Güncelleme Desteği

Bu kulaklık için şuana kadar sadece 1 tane güncelleme aldım. Daha 1 yılını yeni dolduracak 1 kulaklık için 6 ayda bir güncelleme almak da olumsuz bir detaydı.

Samsung'un genel olarak Buds kulaklıklarda güncelleme desteğini geliştirmesi gerek. 

image
Güncelleme Ekranı

Gönderimi Okuduğunuz için Teşekkürler!😊

19 Solutions

Accepted Solutions
Solution
onurtuna
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Eline sağlık hocam müthiş bi emek var gönderiyi hazırlarken helal olsun üşenmemişsin 👏

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bilgilendirme için teşekkürler 😊👍

View solution in context

Solution
onurtuna
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler hocam buds FE Parasına göre gerçekten muhteşem kulaklık ama keşke su ya toza da dayanıklı olsaydı

View solution in context

Solution
axeno
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Öncelikle kulaklığı cıkartmaya Bi ayar gelse güzel olur evet ama bunu Samsung Türkiye ekibi koreye onaylanması cart curt cok uzun iş

Güncelleme sadece bir özellik eklediler o kdr

Güncelleme zaten pek verilmez güvenlik açığı olursa verilir gecen hafta Applearpodsa Mac adresiyle bağlanıp milleti dinleyebiliyordun onu kapatmışlardı Samsung kulaklıklarım suan sorun yok ondan gelmemesi normal

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bilgi ve emeğin için teşekkürler kardeşim 👏👏

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Çok iyi yapmışsın 😊

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben çok beğendim kardeşim 😊👏👏

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Kablosuz şarj kısmında neden takıldığınızı anlayamadım hangi 1200tl lik kulaklıkta kablosuz şarj gördünüz?

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Güzel bir inceleme postu olmuş Emeğine sağlık 😊

View solution in context

Solution
dolphin56
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Eline sağlık kardeşim benim😊

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Gönderi süper olmuş eline emeğine sağlık kardeşim benim 👍😊

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Üzgünüm ama siz kazıklanmışsınız samsung kendi resmi sitesinde daha pahalıya satıyor 1720440294532.jpg

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Hangi yorumda öyle yazıyor tam olarak? Ve emin olun yorumların çoğu gerçek ve gönderilen ürünler sıfır şahsen galaxy s23 ve buds 2 pro aldım her ikisi de sıfır kutu + samsung Türkiye garantili

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Bende samsung shop fiyatını baz almak saçma olduğunu anlatmaya çalıştım iyi günler

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Harika bir gönderi olmuş eline sağlık, bende şuan buds 3 serisinin çıkmasını bekliyorum

View solution in context

Solution
axeno
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hayır buds fe'yi kullandım ama almadım. Telefoncu arkadaş sağolsun cihaz karşılaştırmak için belirli süre ödünç veriyor o sıra alıp deneyimleniştim ama budsum yok kendime ait.

View solution in context

Solution
Dennoo
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ben amazondan aldım buds 2 1400 tlye Eylül ayında sıkıntı çıkmadı hiç yani güvenli yerden aldığın sürece sıkıntı olmuyor

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Kablosuz şarj var aslında telefonun arkasına koyunca şarj ediyordu

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklıklarda yazılım güncellemesi detayı bence çok önemli bir detay değil kulaklık sonuçta yani güncelleme gelse ne olacak gelmese ne olacak. Kablosuz şarj alma özelliğinin olmaması herkesin kararı değişmekle birlikte kendi açımdan söylemem gerekirse bence gerekli bir özellik değil zaten çoğunlukla genelimiz prizi kullanıyor Bu özelliğin olmaması benim için bir eksi sayılmaz. Aktif gürültü engelleyici özelliğinin biraz daha kaliteli çalışmasını beklerdim.

View solution in context

32 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Deneyim gönderisi biraz geç geldi biliyorum. 😄

Umarım gönderimi beğenmişsinizdir. 🙏
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben çok beğendim kardeşim 😊👏👏
Solution
onurtuna
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Eline sağlık hocam müthiş bi emek var gönderiyi hazırlarken helal olsun üşenmemişsin 👏
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler Onur Abim. 😊🫡

Bu kulaklık hakkında herkesin kafasında soru işaretleri vardı onları gidermek için böyle bir gönderi hazırlamak istedim.
Solution
onurtuna
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler hocam buds FE Parasına göre gerçekten muhteşem kulaklık ama keşke su ya toza da dayanıklı olsaydı
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Evet bence de sadece aralarında 2000 TL olan Buds 2 ile Buds FE arasında dağlar kadar f/ark var.
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Çok iyi yapmışsın 😊
Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bilgilendirme için teşekkürler 😊👍
Anonymous
Not applicable