merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Ring kullanan var mı. Önerir misiniz? View Post
Son güncellemeden sonra ana ekrana widget ekledikten sonra bu hatayı veriyor. Neden olabilir? Uygulamada bir sorun mu var acaba. View Post
Benim bu saatten çektiğim nedir ya? Neredeyse hiçbir sensörü açık değil ama şarjı 24 saat bile gitmiyor. Bu sebeple garantiye yolladım. Batarya... View Post
Son 3 gündür wearable uygulaması kendiliğinden hata verip duruyor. Uygulamadan atıyor. Kulaklığın bağlantısını kesiyor. Sorun ne olabilir. Telefonum... View Post
Merhabalar. Samsung smart tag hakkında bilgi edinmek istiyorum. 120 metre menzil gösterdiği yazılıyor ben eşyamı daha uzak bir yerde kaybettiysem... View Post
Başka bir yorumda bu problemi yaşayan bir üye vardı çözüm olarak whatsapp uygulamasını saatinizden silin sorun çözülür denmişti aslında sorunun çözümü... View Post
Arkadaş bu nedir ya kasım ayında Samsung Buds 3 pro aldım cihaz kusurlu çıktı 1 ay sonra servise gönderdim değişim yapıldı yeni cihaz geldi o da... View Post
Merhabalar herkese keyifli forumlar. A25 5g cihaz kullanıyorum galaxy buda cihazım önceden çok kaliteli bir ses alırken weareble güncellemesinden... View Post
Galaxy store den gelen buds 3 pro uygulama güncellemesi hatalı calısıyor ana sayfada olusturdugum widget ustüne basınca calısmıyor uygulama girince... View Post
Galaxy Buds 3 (Pro değil) aktif gürültü engelleme yok mu? View Post